Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Apartamentul 3E. Beijing

Apartamentul 3E. Beijing

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Designul interior, pur si deschis, reflecta stilul de viata simplist al familiei ce locuieste aici. Amenajarea interioara a apartamentului din Beijing, China, dupa proiectul firmei de arhitectura Vector Architects, reorganizeaza spatiul pentru a asigura nevoile cotidiene ale familiei, in ciuda constrangerilor impuse de existenta peretilor de structura.
    Un dressing inchis si spalatoria , ambele cu acces din vestibul, inlocuiesc vechea camera a servitoarei, camera ce era deschisa spre bucatarie si lipsita de lumina naturala. Vestibulul se deschide spre galerie, holul central, care devine in mod natural spatiul comun al familiei inainte de a patrunde in living si in camerele private.
    Bucataria deschisa incurajeaza interactiunile dintre spatiul de gatit si locul de luat masa si ajuta lumina naturala, venita prin fereastra orientata spre nord, sa patrunda mai adanc in spatiu. Peretele de rezistenta ce desparte holul central de living a fost transformat intr-o mica biblioteca cu rafturi. Livingul, lung de 11 metri, confera un spatiu amplu de relaxare, loc de intalnire pentru membrii familiei si spatiu de lucru pentru unii. Dulapul din dormitorul matrimonial, nepozitionat la perete, creaza o bariera vizuala intre living si dormitor, dand nastere in acelasi timp unui spatiu tampon intre zona de dormit si baia dormitorului.
    Desi spatiile de locuit sunt clar definite, interiorul apartamentului este caracterizat de coerenta si continuitate. Simplicitatea si consecventa culorilor, a materialelor si detaliilor transforma spatiul intr-un fundal pur si curat pentru activitatile cotidiene ale membrilor familiei.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat