Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Birourile Google - Londra

Birourile Google - Londra

    Scott Brownrigg Interior Design a amenajat noile birouri Google din Buckingham Palace Road, Londra. Avand o suprafata de 3700 de metri patrati, sediul gazduieste peste 300 de angajati Google.
    Designul interior creaza un mediu dinamic care incurajeaza imaginatia si initiativa angajatilor. Ca multe alte birouri Google din lume si sediul din Londra respecta o tema locala, si anume London-Brighton. Ca rezultat, multe elemente iconice ale celor doua au fost introduce in design. Cabane de plaja din lemn sunt spatii de intalnire, zaruri imense si colorate reprezinta cabine individuale pentru conferinte video, masini de jucarie si cabine telefonice clasice sunt spatii de lucru puse la dispozitia vizitatorilor si angajatilor. Spatii deschise de lucru sunt intercalate cu birouri private, sali de conferinta, locuri de relaxare si spatii tehnice pentru printare si suport IT.
    In plus, sali de fitness cu dusuri, masaj, centru de tratament spa si un restaurant Asiatic gratuit asigura buna dispozitie si sanantate a angajatilor, lucru foarte important in cadrul companiei Google.
    Directorul de design interior al firmei a declarat: “Nu este de mirare ca Google-ul este unul dintre cele mai dorite locuri de munca din UK. Toti angajatii sunt deschisi inovatiei, ideilor geniale si le place sa fie provocati. De asemenea, recunoastem faptul ca Google este o afacere serioasa ce necesita eficienta, valoare si solutii. Acest proiect de design interior ofera toate acestea: un mediu de lucru placut si ingenios ce incorporeaza multe solutii practice.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat