Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Design interior Heliocosm. Paris

Design interior Heliocosm. Paris

    Arhitectii francezi FREAKS Freearchitects au fost contractati pentru realizarea designului interior al magazinului de produse cosmetice naturale Heliocosm din Paris. Principalul element al programului magazinului este masa de lucru, unde clientii sunt invitati sa-si aleaga singuri ingredientele naturale ale produselor, indrumati de un specialist al magazinului.
    Proiectul designului interior se axeaza pe o caracteristica a spatiului, si anume lungimea impresionanta a acestuia, de aproape 20 de metri, un lucru rar intalnit in contextul tipic parizian. Eforturile au fost indreptate spre amenajarea primei si ultimei incaperi, legate intre ele printr-un tunel din lemn inserat in spatiu, gazduind produse expuse pe rafturi. Din interiorul tunelului sunt organizate accesele spre spatiile de depozitare, grupurile sanitare si spatiile aditionale pentru prezentare.
    Peretii, tavanul si pardoselile au fost vopsite intr-o culoare invioratoare, un turcoaz deschis. Capatul de perspectiva al magazinului, incadrat de conturul tunelului, este reprezentat de un peisaj cu nuante de verde printat pe folie de plastic, conducand imaginea magazinului spre o realitate paralela. Aici, in ultima incapere a magazinului a fost organizat un spatiu de relaxare destinat servirii ceaiului si cafelei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat