Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Galeria Roca London. Zaha Hadid

Galeria Roca London. Zaha Hadid

    Zaha Hadid, castigatoare a doua premii Stirling Prize, a finalizat proiectul showroom-ului din Londra pentru brandul spaniol de sanitare Roca.
    Galeria Roca London se intinde pe un singur nivel cu o suprafata de 1100 metri patrati, in care intentia studioului Zaha Hadid a fost de a crea impresia ca apa a sculpturat si definit fiecare detaliu al spatiului. Miscarea apei este tema principala a galeriei, curgand si conectand spatiul exterior de cel interior. Betonul alb sculpturat si corpurile de iluminat de ultima generatie leaga zonele diferite, avand in acelasi timp rolul de “centru” in jurul caruia se dezvolta galeria Roca.
    Interiorul functional si flexibil incorporeaza echipamente moderne de sunet, audiovizuale si de iluminare. Tehnologia asigura interactiunea cu brandul si oportunitatea de a descoperi istoria acestuia, realizarile si valorile dupa care a fost cladit: sustenabilitatea, inovatia, designul si economia apei.
    Galeria Roca London va fi mai mult decat un spatiu expozitional. Pus la dispozitia unui public larg, de la arhitecti si designeri la studenti, galeria va deveni un hub gazduitor a unei largi varietati de activitati, expozitii, intalniri, prezentari, seminarii si dezbateri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat