Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Magazinul culinar Ta-Ze. Toronto

Magazinul culinar Ta-Ze. Toronto

    Magazinul culinar Ta-Ze din Toronto ofera o experienta unica pasionatilor domeniului. Spatiul modest in dimensiuni, de 70 de metri patrati, expune o varietate de uleiuri de masline si produse complementare. Designul interior este curat, modern si tranchil, evocand istoria brandului si puritatea produselor.
    Vizitatorul patrunde din aglomeratia urbana in spatiul elegant al magazinului. Verdele deschis al peretilor este completat de un strat decorativ din vinilin, ilustrand ramuri de maslin. In planul indepartat, ramele negre ce incadreaza sticlele expuse par sa pluteasca in spatiu fara niciun efort. Rafturile inchise cu sticla transparenta, pozitionate pe peretele opus intrarii, invita clientul in adancimea spatiului. Doua mese finisate cu marmura reprezinta spatiul destinat gustarii produselor. Clientul degusta produsele in timp ce un consultant al magazinului prezinta calitatile si caracteristicile unice ale acestora.
    Designul interior al magazinului asigura vizibilitatea fiecarui produs, indiferent de pozitia acestuia in spatiu. Utilizarea materialelor naturale precum mozaicul din piatra a pardoselilor, detaliile din lemn si marmura meselor centrale, reflecta autenticitatea si prospetimea produselor vandute in magazinul culinar Ta-Ze.

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat