Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Magazinul Japanse Winkeltje

Magazinul Japanse Winkeltje

    Arhitectii biroului de arhitectura Nezu Aymo Architects sunt autorii acestei amenajari interioare - magazinul Japanse Winkeltje din Amsterdam. Proiectul a presupus reamenajarea magazinului, care se intinde pe doua etaje, cat si amenajarea centrului cultural japonez de la ultimul etaj.
    Un subtil aer japonez a fost laitmotivul acestui design. Materiale traditionale si concepte arhitecturale japoneze sunt plasate cu grija in context, generand un spatiu contemporan cu detalii surprinzatoare. Intregul mobilier al magazinului a fost gandit si proiectat de arhitectii biroului Nezu Aymo, magazinul devenind astfel o piesa de “haute-couture arhitectural”.
    Peretii si tavanul sunt imbracati in materiale naturale, astfel spatiul capata un accentuat simt tactil, fiind invaluit totodata intr-un aer cald si primitor.
Peretele din dreapta intrarii prezinta dungi orizontale create din panze albe, ce ascund un sistem inteligent de depozitare, iar pe cel opus rafturile sunt inconjurate de o retea din material alb prinsa in tavan. Aceasta retea este formata din fasii de hartie imbibata in apa de orez pentru o mai buna stabilitate. Dungi de furnir din bambus acopera tavanul, astfel formand o a treia retea de elemente liniare. Mobilierul in nuante calde vine in completarea jocului de materiale si panze albe, aducand atmosferei un plus de eleganta si luminozitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

plan
plan
sectiune
Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat