Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Cel mai complex proiect urban din Europa va fi prezentat la Bucuresti

Cel mai complex proiect urban din Europa va fi prezentat la Bucuresti

    Arhitectul Phil Askew va prezenta săptămâna viitoare la București proiectul de reconversie a Parcului Olimpic din Londra, la ora actuală cel mai complex sit de regenereare urbană din Europa.

    Proiectul va fi prezentat pe 3 iunie în cadrul LAUD 2014, primul eveniment din România dedicat spațiilor publice urbane și spațiilor verzi, organizat de ABplus Events și Ordinul Arhitecților din România, la Athenee Palace Hilton.

    LAUD 2014 este o ocazie unică de a afla, chiar de la autorul proiectului, cum este transformat Parcul Olimpic din Londra în cel mai mare parc urban nou construit din Anglia - „Parcul Regina Elisabeta, un exemplu despre imensul potențial al spațiului public de a transforma destinul unei zone și a locuitorilor acesteia.

    Cea mai mare parte a proiectului Parcului Olimpic „Regina Elisabeta” a fost construită de London Legacy Development Corporation pentru a putea fi refolosită de comunitatea din zonă, care va beneficia astfel de toate facilitățile create pentru organizarea jocurilor olimpice și paralimpice din 2012.

    În viitorul apropiat, fostul Parc Olimpic va deveni una dintre cele mai căutate zone rezidentiale și de evenimente din Londra.

    Din anul 2008, Dr. Phil Askew a lucrat la Parcul Olimpic din Londra, iar în prezent conduce proiectul de transformare a Parcului, un proiect ambițios de regenerare urbană a zonei de est a Londrei.

    Expoconferința de Arhitectură LAUD face parte din seria expoconferințelor internaționale de arhitectură și antreprenoriat organizate de ABplus Events, alături de INGLASS, GIS, RIFF și CONTRACTOR.

 

Data, locația: 3 iunie 2014, București
Organizatori: ABplus Events, Ordinul Arhitecților din România
Parteneri Instituționali: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Asociația Peisagiștilor din România și Asociația Antreprenorilor de Peisagistică din România
Partener media principa: Igloo
Partener de comunicare: Zeppelin
Partener Media Online: Spatiul Construit
Parteneri media: Arhitectura, Arhitext, Roarhitect, Inspirationist, CaseSiGradini.ro, Pardoseli, Spa Magazin, Mansarde si Acoperisuri, ProiectCasa.ro, IBC Focus, Instal Focus, Archilovers, World Architecture, e-architect.
Website: www.laud.ro
Contact: laud@abplusevents.com
Facebook: www.facebook.com/expoconferinte.arhitectura

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat