Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Conferintele Internationale de Energie Regenerabila

Conferintele Internationale de Energie Regenerabila

A VI-a editie a Conferintelor Internationale de Energie Regenerabila la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE

 

Energiile regenerabile continua sa câstige teren în ceea ce priveste viitorul energetic al României. Atentia autoritatilor este îndreptata catre investitiile
si posibilitatile de dezvoltare a acestui sector. Experti si persoane cu putere de decizie în domeniu se vor reuni pentru a sasea oara în cadrul târgului si conferintelor RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM - Bucuresti si va gazdui peste 100 de vorbitori la cele 5 conferinte internationale si cele 4 evenimente conexe organizate.

Pentru a sasea oara experti internationali si români se vor întruni la târgul RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, cu scopul de a face schimb de cunostinte, experiente rezultate din practica, de a da sfaturi dobândite prin cercetare si dezvoltare dar si siguranta ca aceste cunostinte sa fie rapid transformate în practica. Conferintele inovatoare vor avea loc pe durata a trei zile concomitent cu târgul.

Conferintele internationale s i evenimentele conexe din acest an sunt organizate cu sprijinul si în colaborare cu institutii de prestigiu. Printre co-organizatorii conferintelor se numara: Asociatia Partener pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, Asociatia Electricienilor din România (AREL), Asociatia Român pentru Microhidroenergie (ARmHE), Camera de Comert si Industrie România-Germania/AHK România, CNR-CME, Institutul de Studii si proiectari Energetice (ISPE), Societatea de Instalatii Electrice s i Automatizari (SIEAR).


Conferintele internationale:

Energia Eoliana
A VI-a Conferinta Internationala – Energia Eoliana în România

Energia Solar
A V-a Conferinta Internationala – Energia Solara în România

Power Grid
International Power Grid Interconnections

Biomasa
A VI-a Conferinta Internationala – Biomasa în România

Microhidrocentrale
A VI-a Conferinta Internationala – Microhidrocentrale în România

 

Workshop-uri i Forumuri:

Cogenerare
Al II-lea Workshop International: Cogenerare & District Heating

Electricitate
BMS - conditii pentru eficientizarea energetica a cladirilor

AREL
Forumul Electricienilor din România

Ziua Primarilor

 

Conferintele internationale si evenimentele conexe vor avea loc în paralel cu cea de-a VI-a editie a celui mai mare eveniment de energie regenerabila din România - RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, unde peste 120 companii din 12 tari europene si 2 continente s-au înscris deja ca expozanti în cadrul târgului.

RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE este sponsorizat de companii nationale si internationale: Apostolas Bobolas SA, Gaia Energy SRL, Monsson Operation, RomNed Industrial Foundation Equipment SRL i SMEA srl.

Mai multe informatii despre cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile din România si Europa de Sud-Est, RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE si conferintele insotitoare puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre REECO:
Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri si conferinte din Europa în domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice. Din 1997 si pana în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii s i conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 9 târguri si 60 de conferinte organizate anual, de catre aproximativ 50 de angajati în România, Germania, Austria, Polonia i Ungaria.

Contact:
Anca Oprea
REECO RO EXPOZI II SRL
B-dul. Revolu iei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230999
Fax: +40 (0) 257-230998 oprea@reeco.ro www.reeco.eu

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat