Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Descopera cele mai frumoase locuri din Romania alaturi de Igloo!

Descopera cele mai frumoase locuri din Romania alaturi de Igloo!

    Descoperă cele mai frumoase locuri din România alături de Igloo Media în Băneasa Shopping City!

    În perioada 15-18 august, zilele dedicate României în cadrul Festivalului Multicultural al verii organizat de Băneasa Shopping City, Igloo Media va prezenta două expoziții cu fotografii din două albume recent publicate ce promovează locuri și zone deosebite de pe teritoriul țării noastre: Olane. Case tradiționale din Dobrogea și Conace și pensiuni din România.
    Contribuind la demersul inițiat de Băneasa Shopping City, prin intermediul celor două expoziții, vizitatorii sunt invitați să „descopere România” într-o serie de fotografii reprezentative pentru arhitectura tradițională din Dobrogea, o zonă cu totul specială a țării, căreia Igloo i-a dedicat o serie de albume în colecția igloopatrimoniu. Cel mai nou album Olane. Case tradiționale din Dobrogea încearcă să (re)trezească interesul pentru casa tradițională dobrogeană și să ofere o perspectivă asupra arhitecturii specifice locului.
    Cea de-a doua expoziție prezintă fotografii din albumul proaspăt lansat în colecția igloobest Conace și pensiuni din România, un ghid al celor mai frumoase și interesante locuri de cazare de la noi ce se remarcă prin arhitectura de excepție și tipul de locuire pe care o propun. Alături de album, expoziția poate constitui un reper pentru turiştii pasionați de design sau patrimoniu și interesați să descopere destinații de vacanță inedite de pe întreg teritoriul țării.
    Vă așteptăm așadar între 15-18 august în Băneasa Sopping City unde veți putea vizita cele două expoziții Igloo dedicate promovării unora dintre cele mai frumoase locuri din România!
    Albumele ce stau la baza acestor expoziții sunt disponibile online pe www.igloo.ro/carti/!
 

    Despre igloo media


    Editura igloo media a fost înființată în 2001. În prezent, este una dintre puținele companii editoriale din România specializate în publicarea cărților de arhitectură, design interior și patrimoniu. Misiunea sa, declarată încă de la început, este ridicarea standardelor culturii vizuale într-o societate care își caută încă reperele în domeniul arhitecturii și al politicilor urbane.
    În afara revistei lunare Igloo habitat & arhitectură, situată la interferența dintre arhitectură, design, patrimoniu, cultură urbană și artă  contemporană, editura mai numără următoarele serii editoriale – igloo patrimoniu, igloo best, igloo pocket, igloo profil, igloo guide, igloo art, igloo boks, Anuala de Arhitectură a Municipiului București și Arhitecturi văzute prin Igloo.
    Mai multe detalii gasiți pe noul igloo.ro. Actualizat zilnic, alături de revistă,  site-ul informează despre cele mai noi știri și evenimente din domenii precum arhitectură, design, arte sau patrimoniu și conține o arhivă bogată de proiecte publicate și recomandate în revista noastră.
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Dorothyrog (Feb, Sat 11, 2017 / 21:01)
wh0cd290600 [url=http://ciprofloxacin500mg.us.com/]ciprofloxacin antibiotic[/url] [url=http://buyinderal.us.com/]Buy Inderal[/url]
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat