Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

ENREG ENERGIA REGENERABILA - martie 2013

ENREG ENERGIA REGENERABILA - martie 2013

    ENREG ENERGIA REGENERABILA® cel mai mare târg pe energie regenerabila si eficienta energetica în constructii si renovari din triunghiul de frontiera România-Ungaria-Serbia, revine cu cea de-a V-a editie, între 06-08 martie 2013, la Expo Arad International. Târgul international pentru energie reprezinta Poarta de Vest a României pentru investitori si reuneste totodata interesul a celor trei tari pentru energia regenerabil si eficienta energetica.

    Conform ANRE, România are un potential de investitii în energia regenerabila de 5 miliarde de euro. În ciuda crizei financiare investitiile si capacitatile de energie regenerabila instalate continua sa creasca. În ultimii ani cel mai mare impact în sectorul energiei regenerabile l-a avut energia solar . Înc din 2008, în România se dezvolta tot mai mult sectorul fotovoltaic, panourile solare existente producând în acest an de 10 ori mai mult decât în 2011. Conform obiectivelor stabilite de Guvern pâna în anul 2020, o cincime (20%) din energia consumata în România trebuie sa provina din surse de energie regenerabila.

    Pentru a sprijini dezvoltarea pietei de energii regenerabile în România, REECO intentioneaza sa organizeze în paralel cu ENREG ENERGIA REGENERABILA®, PV Platform Romania, punct de întâlnire pentru experti din domeniul fotovoltaic în România, între 6 - 8 martie 2013, la Expo Arad International. Evenimentul va crea o platform ideal pentru expertii din sectorul fotovoltaic din România si din strainatate pentru schimb de experiente, pentru a intra în contact cu persoane cheie din domeniul fotovoltaic în România si pentru a-si prezenta produsele si serviciile lor pe piata româneasca.

    În cadrul conferintei, autoritati publice nationale si internationale, asociatii, oameni de stiints si companii îsi vor prezenta tendintele, rezultatele unor cercetari, tehnologii si inovatii din domeniul lor. PV Platform Romania, va fi gazda conferintei si workshop-ului de 2 zile, 6-7 martie 2013: Experienta Energiei Solare în România. Workshopul va prezenta conditiile legale, financiare si operationale pentru energia fotovoltaica în România. Pe lânga acest workshop sunt planificate conferinte si alte evenimente conexe pe tematici ca: biomasa, hidroenergie, eficienta energetica .

    Târgul va asteapta si în 2013 cu tematici din sfera energiilor regenerabile: energie solara, biomasa, hidroenergie, pompe de caldura, energie geotermala si eficienta energetica în constructii si renovare.

Pentru mai multe informatii despre ENREG ENERGIA REGENERABILA ®, puteti vizita website-ul târgului www.enreg-expo.com.

 

Phone: +40 (0) 257-23099 - 9
Fax: +40 (0) 257-23099 - 8
info@reeco.ro www.reeco.ro

Despre Grupul REECO: Organizatorul, REECO RO Expozi ii, face parte din Grupul REECO cu firma mam în Germania i filiale în Salzburg, Austria, Bruxelles, Belgia, Var ovia, Polonia, Budapesta, Ungaria i Arad, România. Din
1997, aproximativ 50,000 de exper i din 70 ri particip la târgurile i conferin ele organizate de REECO. G si i mai multe detalii pe www.energy-server.com.

 

Sursa: www.businesslive.ro, www.ziare.com, www.ecomagazin.ro
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: hlK4HKJN (Jul, Sat 23, 2016 / 20:39)
Aprplentay this is what the esteemed Willis was talkin' 'bout. http://ezqznjkk.com [url=http://lcevjfw.com]lcevjfw[/url] [link=http://tviurd.com]tviurd[/link]
Nume: ndPTb97sVl (Jul, Sat 23, 2016 / 12:12)
No more s***. All posts of this qutilay from now on
Nume: m4pbnnQP6bf (Jul, Wed 20, 2016 / 19:54)
I could watch Schledinr's List and still be happy after reading this.
Nume: YeoJfPKm9RL (Jul, Wed 20, 2016 / 08:14)
Aprnepatly this is what the esteemed Willis was talkin' 'bout.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat