Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Extensia sediului Sanichaufer

Extensia sediului Sanichaufer

    Extensia sediului firmei Sanichaufer din Luxemburg a fost proiectata de firma de arhitectura Dagli + Atelier d’architecture. Clientul, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniul serviciilor ingineresti, avand ca activitati principale sistemele de incalzire, de ventilatie si sisteme de control central, a dorit ca sediul sa devina un showroom care sa afiseze cele mai moderne tehnologii din domeniu.
   Restrictiile de constructie au impus preluarea tipului de mansardare de la cladirea adiacenta, insa clientul a cerut o extensie cubica cu acoperis terasa. Rezultatul este o combinatie a celor doua conditii, o forma ce devine unitara prin folosirea gradientului. Ia nastere un joc subtil ce alterneaza formele opuse ale mansardei si ale extensiei cubice.
    Designul interior preia interactia subtila dintre culoare si forma. Peretii si tavanul noilor spatii sunt complet albi. Intentia a fost de a crea un spatiu gol in care doar gradientele genereaza forme si miscare. In unele zone, vechile parti ale cladirii interactioneaza cu elementele extensiei, generand noi interpretari ale spatiilor.
    Au fost folosite ultimele tehnologii in incalzire si aer conditionat in cadrul extensiei construita pe structura de lemn. O unitate centrala de control cu interfata pentru IPhone controleaza sistemele instalate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat