Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Intra GRATIS la Ziua Specialistilor BIFE !

Intra GRATIS la Ziua Specialistilor BIFE !

    BIFE (12-15 septembrie 2012) – Targ international de mobila, masini si echipamente pentru exploatare forestiera si prelucrarea lemnului, editia a XXI-a

    BIFE este unul dintre cele mai renumite targuri din Romania, cu caracter international, dedicat producatorilor, importatorilor, exportatorilor si distribuitorilor din domeniul industriei lemnului, care se va desfasura pe o suprafata de peste 10.000 de mp, la ROMEXPO – cel mai mare Centru Expozitional din Romania.

    Gazdele BIFE 2012

    ROMEXPO, in parteneriat cu Camerele de Comert si Industrie din Romania si Asociatia Clubul Roman de Mobila anunta desfasurarea targului BIFE, un eveniment unic pentru piata de profil din Romania prin faptul ca pune in competitie si pozitioneaza marcile existente pe piata in acest moment, oferind in acelasi timp o importanta platforma informationala specialistilor din domeniu.

    plAy DESIGN feel – un concept inovator

    Mariana Suciu, Director General ROMEXPO:

   

    “Noul concept BIFE isi doreste sa evidentieze o data in plus faptul ca experienta oferita consumatorilor devine un factor major in decizia de cumparare. Fara o interactiune palpabila, emotionala si pozitiva cu un anumit brand, acesta poate fi utilizat in continuare din obisnuinta, dar cu siguranta nu se va crea o poveste in jurul lui. Consumatorii vor merge mai departe fara o directie, fara sa simta ca au fost rasplatiti pentru atentia pe care au acordat-o brandului si fara sa perceapa vreo utilitate. Insa, atunci cand un brand reuseste sa-si surprinda placut consumatorii, se poate astepta apoi la un dialog, la o recomandare, la loialitate si achizitie. Ne dorim ca editia din acest an, ajunsa la numarul 21, sa devina un brand in sine si sa demonstreze ca traditionalul poate fi reinventat.”

    Branduri si expozanti

    Class Living, Idezio, Far-Est, Kinnarps, Intermedio, Kroma-Exotique, Sarmex, Romast, Romvitrine, Independent Design, Mobimpex, Proconsel, Tehnoholz-Danibrum, Interforesta sunt doar cateva dintre cele peste 100 de firme din Romania si strainatate (Germania, Polonia, Cehia, Serbia si Slovacia) care vor incanta publicul larg cu cele mai interesante creatii in materie de mobilier, iar vizitatorii specialisti cu cele mai noi tehnologii de prelucrare a lemnului.

    Sectorizare BIFE 2012

Pavilionul C1: Mobilier clasic
Pavilionul C2: Design
Pavilionul C4: Bucatarii
Pavilionul C5: Accesorii, utilaje si echipamente pentru prelucrarea lemnului
Pavilionul C6: Zona interactiva (sala destinata conferintei “Design – concept of living” si concursului TALENT SCOUTING)

    Evenimente speciale

    12 septembrie – “Ziua Specialistilor”, zi dedicata exclusiv vizitatorilor specialisti si jurnalistilor. Click aici pentru participare gratuita

    13 si 14 septembrie – Conferinta “Design – concept of living”, eveniment ce reuneste unele dintre cele mai importante personalitati ale design-ului si arhitecturii la nivel national si mondial, intr-un potpourri de dialoguri si oportunitati inegalabile.

    Concursul de TALENT SCOUTING - competitie organizata impreuna cu IGLOO MEDIA in scopul descoperirii de tinere talente din randul studentilor si arhitectilor care doresc sa se dedice crearii de design de mobilier.

    Program de vizitare

    Targul de mobila va fi deschis publicului vizitator in perioada 12-15 septembrie, intre orele:

    10:00 – 18.00. Ziua de 12 septembrie va fi dedicata in exclusivitate publicului specialist si jurnalistilor, accesul fiind permis numai pe baza invitatiei “Ziua Specialistilor”. In perioada 13 – 15 septembrie expozitia va fi deschisa publicului larg aflat in cautare de piese si accesorii de mobilier pentru ambientarea spatiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

 

Mai multe informatii: BIFE

Intra gratis la ziua specialistilor

Conferinta “DESIGN – Concept of living” – Programul Evenimentului

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: 4gehTfy0ac (May, Wed 04, 2016 / 08:54)
Romney lost because he's a trrsnpaaant political robot (which may be a Mormon thing) and cause George Bush was the biggest schmuck in the history of the presidency. We're better off this way. You all know this.
Nume: QnbSEK9seG (May, Tue 03, 2016 / 02:40)
The two tips that stood out to me most here were to treat freanelce writing as a business, and to think like an editor instead of a writer. Good advice! http://luirfvsjc.com [url=http://nceysr.com]nceysr[/url] [link=http://elukqd.com]elukqd[/link]
Nume: 9tujONq8 (May, Mon 02, 2016 / 02:22)
Great good to know I am getting somewhere with the SEO exntnimepeatior. Glad to be one of your bookmarks as well, that is a big compliment for a blog owner to be bookmarked.Look forward to hearing from you in the near future.Marius van Vuren
Nume: FTvVQhqGWZ (May, Sun 01, 2016 / 20:35)
Hey, that post leaves me feeling fohliso. Kudos to you!
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat