Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Office Tech 2012. Prima conferinta dedicata tehnologiei la birou

Office Tech 2012. Prima conferinta dedicata tehnologiei la birou

    Office Tech 2012 este prima conferinta din Romania dedicata tehnologiei la birou, un eveniment unic si profesionist ce se va desfasura in Cluj Napoca in data de 25 aprilie 2012, in cadrul centrului de conferinte Cluj Arena.

    Acesta manifestare marcheaza primul eveniment din cadrul proiectului Global-Conf.ro si va cuprinde sesiuni de prezentari orale si dezbateri pe teme de interes general: proiectarea si arhitectura biroului, design interior, tehnologie, gadgeturi, ergonomie, dar si practicile Feng Shui ca o modalitate inovatoare de amenajare a biroului.

    Biroul este locul in care cele mai multe persoane isi petrec aproximativ o treime din timp, astfel modul in care acest spatiu este organizat si amenajat este deosebit de important pentru desfasurarea activitatilor zilnice. Una dintre cele mai asteptate sectiuni ale conferintei este cea dedicata arhitecturii biroului, prezentare in care se vor pune in discutie elemente legate de proiectarea birourilor, tendinte moderne in construirea acestor spatii, precum si o abordare comparativa a arhitecturii de birou intre Occident si Romania.

    Amenajarea interioara a biroului este un alt punct de interes al acestei conferinte unice si diversificate. Specialistii in design interior invitati la acest eveniment vor prezenta solutii tehnice si practice de amenajare a birourilor, trenduri noi in redecorarea acestui spatiu, sustinand totodata importanta crearii unei armonii perfecte intre forma, textura, culoarea şi lumina elementelor ce compun spatiul in care se deruleaza activitatile zilnice.

    Conferinta se adreseaza tuturor acelor persoane sau companii care intentioneaza sa construiasca, sa achizitioneze, sa decoreze sau sa organizeze un birou, dar si celor care doresc sa aduca un plus de noutate spatiului in care deja isi desfasoara activitatea. La acest eveniment sunt asteptati sa participe 150 de persoane - arhitecti, designeri de interior, constructori, dezvoltatori imobiliari, reprezentanti ai managementului, ai departamentelor de vanzari sau birourilor de Resurse Umane din cadrul diverselor firme din Transilvania, dar si studenti sau alte persoane interesate de temele puse in discutie.

    Procedura de inscriere este foarte simpla, participantii trebuind doar sa achite taxa de inregistrare si sa completeze formularul ce se regaseste pe site-ul dedicat evenimentului: http://www.global-conf.ro/office/.
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: PhyllisPailm (Feb, Sun 12, 2017 / 14:06)
wh0cd411203 [url=http://cialis2017.us.com/]cialis generic levitra viagra[/url]
Nume: EhX7h3oxI (Jul, Sat 23, 2016 / 20:39)
I'm so glad I found my souliton online. http://nxqpsdcwew.com [url=http://tnknjumh.com]tnknjumh[/url] [link=http://bukpxo.com]bukpxo[/link]
Nume: Wced0SeidD (Jul, Sat 23, 2016 / 12:13)
AKAIK youv'e got the answer in one!
Nume: 0nl33dvxmmC (Jul, Wed 20, 2016 / 07:51)
Write a comment Use HTML codes: <a> <abbr> <acronym> <b> &lctolotkqub;e> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong> var RecaptchaOptions = { theme : 'red', lang : 'en' , tabindex : 5 };   #submit {display:none;}
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat