Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Pe 17 septembrie se deschide BIFE-SIM 2013! Oferte speciale si sfaturi gratuite de la designeri!

Pe 17 septembrie se deschide BIFE-SIM 2013! Oferte speciale si sfaturi gratuite de la designeri!

    Oferte speciale, produse în premieră și sfaturi gratuite de la designeri!
    Pe 17 septembrie se deschide BIFE-SIM 2013!

 

    Organizatorul BIFE-SIM 2013, ROMEXPO și co-organizatorii, Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR, Camerele de Comerț și Industrie din România și EUROEXPO, au făcut dezvăluiri în premieră reprezentanților mass-media prezenți ieri la Centrul de Presă al Complexului Expozițional Romexpo. Discursurile au conturat astfel o imagine bogată a Târgului Internațional de Mobilă, Echipamente și Accesorii, care se va deschide publicului începând cu 17 septembrie.
    ”Organizarea unui singur târg în loc de două, cum au existat în ultimii ani, a creat posibilitatea desfășurării unui eveniment major pe piața internațională a mobilei, reliefat și de triplarea numărului de expozanți și a suprafeței de expunere. Acest lucru nu poate să fie decât în favoarea promovării firmelor din domeniul mobilei și a echipamentelor, a accesoriilor, a industriilor anexe”, a declarat Sorin Vornic, Președinte al Consiliului de Administrație al ROMEXPO SA, Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea.
    “BIFE-SIM 2013 reunește peste 300 de firme din România și din străinătate, din țări precum : Austria, Bulgaria, Danemarca, Elveția, Germania, Italia, Polonia, Taiwan, Thailanda și Turcia, pe o suprafață de aproximativ 30 000 de metri pătrați. Alături de partea expozițională, târgul BIFE-SIM 2013 prilejuiește numeroase evenimente conexe, de real interes pentru specialiștii industriei și pentru publicul generalist, precum Conferința Națională de Design, „Design is pure lust”, care va reuni personalități ale arhitecturii și designului românesc”, a declarat Delia Boțan, Director Evenimente în cadrul ROMEXPO.
    “Vom avea mobilă pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele: și mobilă foarte scumpă, mobilă stil care poate ajunge până la 20 000 euro garnitura, dar și mobilă care să se încadreze în bugete mai reduse. Toți producătorii de mobilă vor veni cu noutăți, din toate domeniile – de la mobilier de artă până la tapițerii, la decorațiuni, la bucătării accesorizate, materiale în culori cât mai pastelate – aflate în trend. De asemenea, vom prezenta și mobilier pentru copii, exportat cu precădere în S.U.A.”, a declarat Președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din România, Aurica Sereny.
    „Târgul BIFE-SIM 2013 oferă o ocazie unică, atât pentru specialiști, cât și pentru fiecare dintre noi, fie că ne dorim să ne schimbam mobilierul de acasă sau de la birou, fie că vrem să sporim confortul propriului cămin. La eveniment, vom putea descoperi mobilier clasic sau mobilier modern, mobilier vintage și rococo, precum și mobilier eco, aflat în continuare în tendințe. Inovația este cuvântul cheie care stă la baza târgului din acest an: imaginați-vă 1 000 de idei pentru amenajarea locuinței și a biroului și o echipă de arhitecți și designeri care vor acorda consultanță gratuită”, a declarat Camelia Buda, Director General EUROEXPO.
    Invitații au aflat nu doar detalii din culisele celui mai mare târg de profil din România, ci și care este statusul actual al industriei de mobilă din țara noastră.
    “Într-un top realizat la nivel mondial în industria de mobilă, România se află pe locul 13 la volumul exportat și pe 28 la cantitatea produsă”, a declarat Aurica Sereny, Președintele Asociației Producătorilor de Mobilă din România.
    “Referindu-ne strict la cifre, piața internă de mobilă a cunoscut o apreciere vizibilă în ultimul an. În ciuda scăderilor din perioada 2008 – 2011, în 2012 volumul producției industriale de mobilă a fost de 1,8 miliarde euro, în creștere cu 2,7% față de 2011. Un alt plus care merită menționat și încurajat deopotrivă, îl reprezintă creșterea numărului de angajați, anul trecut, fiind semnate 4 700 de contracte de muncă la nivel național”, a declarat Sorin Vornic, Președinte al Consiliului de Administrație al ROMEXPO SA, Președinte al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Vrancea.

     BIFE-SIM 2013 se va desfășura în perioada 17-21 septembrie 2013, la Romexpo. Târgul este organizat de ROMEXPO și co-organizat de Asociația Producătorilor de Mobilă din România, Camerele de Comerț și Industrie din România și EUROEXPO.
Pentru detalii despre eveniment, vă rugăm accesați www.bife-sim.ro

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat