Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Salon coafura. Nagoya

Salon coafura. Nagoya

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Salonul de coafura din Nagoya, Japonia, cu o suprafata de doar 41 metri patrati construiti pe nivelul parterului, a necesitat o munca creativa din partea arhitectilor in elaborarea conceptului. Arhitectii biroului Studio Velocity au avut in vedere relatia salonului cu vecinatatile mai mari in inaltime ce puteau eclipsa noua constructie. Astfel, salonul a fost impins spre partea din spate a lotului, fatada de la strada ingustata iar cea opusa marita, luand nastere acest volum, in aparenta aleatoriu.
    Pentru a umple spatiile organice ramase intre limitele sitului si constructie, a fost plantata o gradina adiacenta spatiului de parcare, oferind zonei rezidentiale nu doar o cladire ecologica ci si un spatiu verde additional.
    O buna vizibilitate in spatiul interior, pe toata lungimea salonului, a fost asigurata de o serie de deschideri, lasand lumina naturala sa inunde spatiul. In combinatie cu peretii albi, a fost astfel creat un ambient placut si linistitor, menit sa improspateze buna dispozitie a fiecarui vizitator.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat