Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Targul international de mobila - BIFE

Targul international de mobila - BIFE

    Târgul internaţional de mobilă, maşini şi echipamente pentru exploatare forestieră şi prelucrarea lemnului - BIFE 

    BIFE este cel mai mai important târg din România, cu caracter internaţional, dedicat producătorilor, importatorilor, exportatorilor şi distribuitorilor din domeniul industriei lemnului, care se va desfăşura pe o suprafaţă de peste 20.000 de mp, la ROMEXPO - cel mai mare Centru Expoziţional din România.

    Aflat în acest an la cea de-a 21-a ediţie, BIFE şi-a câştigat un binemeritat loc în rândul celor mai importante târguri de profil din Europa şi din lume, bucurându-se de recunoaşterea Asociaţiei Globale a Industriei Expoziţionale (UFI), care i-a acordat statutul de manifestare agreată UFI.


    BIFE 2012, un altfel de eveniment

    Târgul BIFE îşi propune să înceapă în acest an o aventură a design-ului inovator, a stilului şi rafinamentului, reunind sub acelaşi concept cele mai importante branduri de mobilă din ţară şi străinătate.

    Astfel, sub sloganul “plAy DESIGN feel”, târgul va marca revoluţiile în design-ul de mobilier aducând în atenţia publicului interesat o gamă variată de piese şi accesorii destinate ambientării şi utilării moderne a spaţiilor de locuit sau destinate sediilor de birouri.

    Evenimentul este organizat de către ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România şi Asociaţia Clubul Român de Mobilă şi se adresează:

• producătorilor şi distribuitorilor din domeniul mobilei şi produselor de lemn,
• producătorilor şi distribuitorilor de tehnologii, utilaje şi echipamente pentru prelucrarea lemnului şi exploatare forestieră,
• producătorilor şi distribuitorilor de accesorii de mobilă,
• producătorilor şi distribuitorilor de materii prime şi materiale auxiliare pentru industria lemnului,
• vizitatorilor specialişti şi publicului larg.

 

    Sectorizare BIFE 2012

    BIFE se doreşte a fi mai mult decât o expoziţie comercială, un întreg sistem de reflectare şi studiu al spaţiului în care vom locui în viitor. Tinând cont de aceste aspecte, împreună cu partenerii, am conceput, pentru ediţia din acest an, o nouă sectorizare:

• Pavilionul C1: Mobilier clasic
• Pavilioanele C2 şi C3: Design şi decoraţiuni
• Pavilionul C4: Bucătării
• Pavilionul C5: Accesorii pentru mobilă
• Pavilionul C6: Utilaje şi echipamente pentru prelucrarea lemnului

    Această structurare a tematicilor a fost special concepută pentru a simplifica accesul şi direcţionarea vizitatorilor către secţiunea dorită.

    În premieră pentru târgul BIFE, dar şi pentru piaţa expoziţiilor de profil din România, la această ediţie vom dedica un salon întreg secţiunii de mobilier pentru bucătărie. Urmând tendinţa înregistrată la nivel internaţional în care spaţiul destinat pregătirii şi servirii mesei nu mai reprezintă o zonă secundară a casei, ci una de importanţă specială, în care membrii familiei îşi petrec o parte din timp împreună, firmele participante vor prezenta publicului vizitator soluţii funcţionale şi moderne destinate eficientizării şi ambientării acestui spaţiu.

 

    Prima zi - dedicată specialiştilor

    Pentru că în domeniu este esenţial know-how-ul, târgul va găzdui şi o serie de întâlniri şi vizite oficiale cu delegaţiile specialiştilor din Rusia, China şi Israel, totul în vederea facilitării networking-ului şi schimbului de experienţă între reprezentanţii industriei.

 

    13-15 septembrie – program normal de vizitare pentru specialişti şi public larg

    În plus, pe toată durata desfăşurării evenimentului, vor avea loc o serie de evenimente conexe dedicate atât specialiştilor din domeniu, cât şi publicului larg: seminarii de cercetare şi instruire, workshop-uri, demonstraţii de aplicare sau montare de produse, concursuri de design.


    Concurs de TALENT SCOUTING la BIFE 2012

    Cu ocazia târgului de mobilă BIFE (12 -15 septembrie 2012), IGLOO MEDIA a decis să se implice activ în promovarea şi organizarea noului concept BIFE 2012 – plAy DESIGN feel.

    Astfel, IGLOO Media se va ocupa atât de promovarea târgului BIFE, cât şi de organizarea concursului de TALENT SCOUTING - competiţie desfăşurată în scopul atragerii şi descoperirii de tinere talente din rândul studenţilor şi arhitecţilor care doresc să se dedice creării de design de mobilier.

    Concursul se doreşte a deveni platforma de lansare pentru tinerii talentaţi din domeniu şi urmăreşte încurajarea promovării designerilor de mobilier autohtoni.

    În urma jurizării competiţiei, 20 dintre cele mai bune proiecte depuse vor fi expuse în cadrul târgului, într-o zonă special amenajată.

 

    Pentru detalii complete privind regulamentul de participare, criteriile de selectie, componenta juriului si premiile oferite va rugam accesati: www.bife.ro

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat