Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Tono Fernandez de la ACXT Arquitectos Madrid, speaker la ARThitecture!

Tono Fernandez de la ACXT Arquitectos Madrid, speaker la ARThitecture!

    Jose Antonio Fernández Usón s-a născut la Madrid, a studiat arhitectura în Barcelona, oraş în care a început să şi profeseze.
    În prezent este Director în cadrul Barcelona ACXT Team, funcţie din care a supravegheat  concursuri de arhitectură, a coordonat proiecte şi a fost responsabil de echipele de Design şi Dezvoltarea Proiectelor. În cadrul Madrid ACXT Team, Tono conduce proiectele  şi contribuie la dezvoltarea preceselor şi instrumentelor inovatoare.
    Munca sa ca arhitect a fost recunoscută în numeroase competiţii şi majoritatea proiectelor sale au prins viaţă. Pe lângă munca de birou, Tono este cercetator şi profesor la UNAM şi UPNAM Universities, la Iberoamarican Universitaty din Mexico, la International University of Catalonia şi la The Sert School of Official College of Architects.

    Alături de el îl vom avea şi pe Şerban Ţigănaş, arhitect, planificator, educator şi preşedinte al Ordinului Arhitecţilor din România. Ca arhitect şi-a dedicat activitatea ultimelor două decade proiectelor firmei Dico şi Ţigănaş, arhitectură şi inginerie, în care este partener un inginer de construcţii civile. Au dezvoltat împreună proiecte foarte diverse, din domeniile rezidenţialului, birourilor, comercialului, industriei şi construcţiilor publice, în toată România. Mai multe proiecte au fost apreciate şi premiate, cel mai cunoscut fiind Cluj Arena, stadionul din oraşul în care lucrează.

    În cadrul aceleiaşi conferinţe vor lua cuvântul alţi şapte specialişti de renume: Toshihiro Kubota (Kubota & Bachmann Architects - Elveţia), Şerban Ţigănaş (Dico şi Ţigănaş), Claudiu Toma (Parasite Studio), Gabriel Roşca (Cooplan, Sibiu), Alexandra Stoica (Das Engeneering Drup), Vlad Sebastian Rusu (Vlad Rusu Birou de Arhitectura), Adrian Soare (SYAA).

    Pe data de 15 noiembrie vor fi prezenţi la Cluj Arena peste 200 de arhitecţi, proiectanţi, designeri, ingineri şi constructori din întreaga ţară. Realizat în parteneriat cu Ordinul Arhitecţilor din România, evenimentul a fost conceput în scopul de a puncta excelenţa, calitatea şi performanţa în arhitectură, construcţii şi urbanism prin prisma unor prezentări, workshop-uri şi dezbateri.

    Pentru mai multe informaţii despre speakeri, program şi înscrieri, vă invităm să accesaţi site-ul evenimentului www.arthitecture.ro, iar pentru update-uri referitoare la eveniment şi speakeri, vă aşteptăm pe pagina de Facebook.
   

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat