Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Vitra Haus, Herzog & De Meuron

Vitra Haus, Herzog & De Meuron

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    In ultimii ani Vitra a acumulat o gama larga de piese de mobilier proiectate de diferiti designeri. Cantitatea si varietatea acestora a dus la necesitatea construirii unui showroom pentru a le afisa pe toate publicului. Un magazin, o cafenea si sali de conferinta completeaza programul muzeului Vitra.
    Proiectata de arhitectii Herzog & De Meuron, Vitra House este ultima completare a complexului Vitra care contine deja constructii proiectate de Frank Gehry, Zaha Hadid, Tadao Ando si multi altii. Arhitectii si-au bazat conceptul pe tipologia caselor locale, extrudandu-le si suprapunandu-le in forme neregulate.
    Cresterea anticipata a vizitatorilor, constand mai ales in grupuri, a dat nastere la zone de asteptare si intrari acoperite, taiate din formele caselor si create prin simple manipulari mecanice. Avand in vedere numarul mare de obiecte expuse in interior, toate aceste zone au fost tratate ca parti integrante in arhitectura muzeului si nu ca zone de sine statatoare.

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: CharlesCoext (Jun, Thu 08, 2017 / 11:18)
wh0cd892716 [url=http://tamoxifen247.us.org/]tamoxifen[/url] [url=http://medrol24.us.org/]Medrol Pak 4mg[/url] [url=http://lipitor24.us.org/]lipitor[/url]
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat