Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Cum sa curatati si sa intretineti blaturile din limestone sau marmura

Cum sa curatati si sa intretineti blaturile din limestone sau marmura

    Limestone-ul si marmura sunt piatre naturale ce se folosesc frecvent in constructii si amenajari. Limestone-ul se foloseste des pentru realizarea de blaturi in bai si bucatarii dar necesita masuri de curatare si intretinere speciale pentru a pastra si a mentine blaturile cat mai elegante si naturale.


    Atat marmura cat si limestone-ul sunt materiale foarte rezistente, insa nu complet impermeabile, asadar au nevoie de o intretinere speciala din partea dumneavoastra, intretinere ce se poate realiza cu usurinta daca respectati pasii de mai jos:


1.Dupa montajul blaturilor, curatati suprafetele cu LTP “Stonefoam”, detergent de tip spray special conceput pentru blaturi si suprafetele semineelor.
2.Lasati suprafata spalata sa se usuce, dupa care impermeabilizati blatul montat cu LTP Stoneseal, impermeabilizant de tip spray pentur blaturi si seminee. Alte produse ce se pot folosi pentru impermeabilizare:LTP MPG-solutie de impermeabilizare pentru suprafete lucioase.
3. Folositi suporturi speciale pentru a proteja blaturile de vasele si obiectele fierbinti care pot dauna suprafetei.
4. Folositi suporturi sau genti pentru a proteja blaturile din baie de substantele chimice din pasta de dinti, lotiuni sau parfumuri.
5. Curatati marginile cu apa calduta dizolvata cu detergeti LTP-Waxwash sau Floorshine sau LTP Stonewash(detergent ce face parte din setul LTP stonecare kit) si un burete sau o carpa moale.
6. Stergeti petele imediat cum apar cu o carpa moale sau un burete. Unele lichide precum sucul de rosii sau de lamaie sunt acide si pot matui suprafata chiar daca aceasta a fost impermeabilizata.


    Accesati site-ul firmei Rock Star Construct, www.piatraonline.ro pentru a afla mai multe informatii despre curatarea, impermeabilizarea si intretinerea suprafetelor dvs.Livrarea produselor se face in 24 h prin curierat,cu plata ramburs.

 

Sfaturi utile:
-Impermeabilizati blaturile din piatra naturala cel putin odata pe an pentru a le proteja de pete.Puteti face acest lucru fara a necesita o echipa de profesionisti, cu ajutorul spray-ului de impermeabilizare LTP Stoneseal.
-Evitati folosirea de produse chimice sau abrazive care pot zgaraia sau matui suprafata blaturilor din limestone sau marmura.
-achizitionati kit-ul complet LTP Stonecare pentru o intretinere corecta si durabila a blaturilor dumneavoastra

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat