Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Case mici fara etaj

Case mici fara etaj

    Echipa de arhitecti Design Office a finalizat de curand proiectul unei case mici fara etaj din regiunea Goldfields, in apropiere de Melbourne, Australia. Casa de 100 de metri patrati a fost construita pe o platforma ridicata de teren, inconjurata de multa vegetatie naturala neatinsa.
    Avand o forma volumetrica simpla, casa este finisata uniform cu sindrila bituminoasa. Placarea exterioara confera o scara umana formei geometrice sculpturale si reprezinta un raspuns la finisajul acoperisului prin tonalitatea si textura sa. Ferestrele largi incadreaza interioarele, luand nastere datorita orientarii sitului, organizarii interioare si aspectului exterior al casei.
    Bucataria deschisa este adiacenta locului de luat masa si livingului, ea si baia pozitionata in spatele ei fiind luminate si ventilate in mod natural cu ajutorul a doua luminatoare pozitionate in tavan. Diferentele mici de nivel din zona livingului reflecta topografia naturala a sitului, iar paleta simpla a materialelor, compusa din beton, stejar alb si placi ceramice, asigura o ambianta calma si placuta. Panouri glisante din sticla creeaza o legatura stransa intre zona de zi si terasa casei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: daniela toader (Apr, Sat 05, 2014 / 21:17)
buna seara , sunt interesata de acest tip de proiect, si as dorii informatii si cu privire la cosntruirea casei , costurile si timpul de executie , daniela toader

mb 0722 627 812
Nume: jeni (Jun, Sun 24, 2012 / 16:38)
superb
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat