Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Resedinta Yerger. Proiecte case

Resedinta Yerger. Proiecte case

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Intentia proiectului de casa a fost de a orienta constructia spre punctul de reper al peisajului, Camelback Mountain, de a-l captura si de a-l pastra constant in experienta casei.
    Resedinta Yerger a fost proiectata de firma de arhitectura Chen & Suchart Studio. Baza casei ia forma unui bloc din beton turnat pe sit, deasupra caruia pluteste un volum placat cu otel si un corp finisat cu tencuiala. O secventa de elemente insoteste traseul accesului din strada, pe langa o jardiniera cu apa si vegetatie, spre accesul acoperit adiacent unei pelicule de apa.
    Spatiul de zi, livingul casei, pastreaza o configuratie “open plan” si aduce in interior peisajul muntelui Camelback. Usi glisante din sticla intaresc aceasta relatie intre mediul interior si peisaj. Doua camere de oaspeti, ce fac parte din acelasi volum deschis si finisat cu placi din otel, se bucura de aceleasi perspective datorita configuratiei spatiale deschisa. In contrast cu acest volum, dormitorul matrimonial reprezinta o diviziune celulara a spatiului, fiind gazduit de volumul mai mic si asezat mai sus in sectiune. Intimitatea si accesul visual sunt astfel, doua aspecte controlate in cadrul spatiului de noapte privat.
Baza din beton gazduieste garajul si o zona de fitness deschisa spre curtea din spatele casei. Plasand aceste functiuni sub nivelul terenului, impactul visual asupra ambientului a fost minimalizat.
    Designul interior al resedintei suprapune finisaje rafinate cu finisaje dure, industriale. Contrastul creat scoate in evidenta calitatile unice ale fiecarui material in parte: tamplarie din lemn wenge, otel inoxidabil, marmura alba Carrera si pardoseli terrazzo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat