Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Foster & Partners. Banco Ciudad de Buenos Aires

Foster & Partners. Banco Ciudad de Buenos Aires

    Foster & Partners si-au dezvaluit ultimul proiect castigator, de aceasta data al unei banci din Buenos Aires, Argentina. Cladirea, eficienta din punct de vedere energetic, se integreaza in peisajul parcului din apropiere prin forma organica a acoperisului ondulat. Proiectat in colaborare cu firma de constructii CRIBA S.A. si cu arhitectii locali BBRCH-Minond, noul sediu al bancii Banco Ciudad de Buenos Aires spera sa obtina certificatul LEED Silver.
    Noua constructie va fi situata in cartierul Parque Patricios, vis-à-vis de un mare parc urban. Reflectand mediul creat de parc, campusul bancii va avea curti interioare, trasee pietonale umbrite si spatii exterioare populate de vegetatie ce vor face legatura intre diferitele zone ale cladirii. Un atrium de inaltimea a patru niveluri asigura accesul la spatiile de birouri de la fiecare etaj, toate avand deschideri spre directia parcului.
    Proiectul este primul pas in incercarea autoritatilor de a resuscita o veche zona industriala. Cladirea cuprinde mai multe metode de autosustinere, implementate in design, printre care folosirea masei termale a betonului expus la soare, reducerea necesarului de energie prin atenta orientare a fatadelor umbrite si folosirea ventilatiei naturala.

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat