Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Transformarea unui hambar. Renovari eco

Transformarea unui hambar. Renovari eco

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Proiectul de renovare conceput de firma de arhitectura Shed Architecture & Design a transformat un hambar vechi din Whidbey Island, Washington, in ceva spectaculos: un spatiu de trai unic si o casa de oaspeti.
    Arhitectii au locuit o perioada de timp in Whidbey Island pentru a cunoaste mai bine situl si vecinatatile, hambarul original si modul in care lumina strabate interioarele pe parcursul zilei. Astfel, au reusit sa fructifice multe oportunitati si sa incorporeze mai multe idei in proiect. Nu orice architect isi permite sa locuiasca o perioada de timp pe sit, pentru a cunoaste nuantele locului, insa tehnica se dovedeste a fi una foarte productiva.
    Hambarul a fost impartit in zona de zi cu livingul si bucataria, un dormitor incapator cu mai multe paturi si un apartament la etaj. Dormitorul are baia proprie si poate fi accesat direct din exterior. La etaj este organizat un spatiu de zi mare si deschis cu o scara din lemn care conduce spre un dormitor fara pereti de compartimentare, sub acoperis. Totul a fost amenajat in limitele originale ale hambarului si fiecare spatiu a fost orientat spre peisajul inconjurator si inundat de lumina naturala.
    Interioarele au fost finisate intr-o paleta de culori minimala cu materialele originale, relocate. Lemnul finisajului exterior a fost demontat si refolosit pentru placarea peretilor interiori, iar lemnul pardoselilor vechi a fost folosit pentru noile trepte ale scarii sau blaturi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat