Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Design interior. Cabinet de avocatura

Design interior. Cabinet de avocatura

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Chiavola and Sanfilippo Architetti au refacut designul interior al unui cabinet de avocatura din Ragusa, Italia. Vechea organizare functionala cuprindea trei spatii despartite de doi pereti structurali. Compartimentarea rigida a fost rezolvata prin ‘absortia peretilor in cateva obiecte libere’, pozitionate strategic pentru a facilita noua dispunere a functiunilor. Aceasta abordare a rezultat in crearea unui spatiu fluid.
    Obiectele mentionate mai sus au luat forma unui perete din piatra pozitionat intre receptie si camera de asteptare, un perete imbracat in lambriuri de stejar aflat intre birouri si biblioteca inalta din biroul principal. Obiectele sunt legate spatial intre ele de suprafete din sticla semi-opaca, lasand lumina naturala sa patrunda in centrul spatiului.
    Peretele din piatra, compus din placi de diferite lungimi si grosimi, creaza o textura si un joc de umbre pus in evidenta de spoturile instalate in pardoseala. In camera de asteptare, un perete cutat si luminos a fost amplasat pentru a raspunde prezentei monolitice a peretilor din stejar si piatra.
    Alegerea materialelor si a culorilor sugereaza dorinta arhitectilor de a crea un design interior placut si elegant, potrivit unui cabinet de avocatura.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat