Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Lantul de restaurante Wienerwald

Lantul de restaurante Wienerwald

    Proprietarii lantului de fast-food Wienerwald, companie infiintata in 1955, au apelat la serviciile firmei de arhitectura Ippolito Fleitz Group pentru crearea unei noi imagini a restaurantelor deschise in 18 tari.
    Noul design interior reflecta standardele brandului: calitatea produselor, confortul si bucataria nemteasca. Materialele si culorile simbolizeaza prospetimea ingredientelor naturale prin textura lemnului, piele naturala si materiale textile, cat si prin verdele dominant ce vine in completarea albului curat.
    Spatiul a fost organizat pentru a asigura o buna orientare a clientilor, esentiala in restaurantele cu autoservire, si pentru a diferentia zona meselor de diverse tipuri. La intrarea in restaurant, clientii sunt ghidati spre zona de servire asezata frontal, cu aspectul unei unitati monolitice. Peretele finisat cu un mozaic de antracit integreaza unitatile din otel inoxidabil ce prezinta mancarea gata preparata. In fata zonei de servire, un cilindru alb sprijinit pe doua picioare metalice de forma pulpelor de pui este orientat spre intrare, oferind clientilor sosuri si condimente.
    In zona meselor, panourile din lemn reprezinta laitmotivul amenajarii: padurea. Oglinzi rotunde cu tipare de copaci sunt fixate in peretele din lemn. Lustre de diferite lungimi, asezate deasupra meselor, ofera o atmosfera placuta a spatiului. In completare, peretii adiacenti meselor au fost acoperiti cu tapet ce ilustreaza imagini forestiere in diferite nuante de verde.
    Privind din exterior, elemntele vizuale de pe oglinzi si de pe ferestrele exterioare se suprapun, transformand amenajarea interioara intr-o experienta pe mai multe planuri.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat