Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Noul vechi. Casa in Melbourne

Noul vechi. Casa in Melbourne

    Casa utilizeaza cu eficienta suprafata relativ redusa a sitului din Melbourne, de 385 mp, furnizand spatii deschise, luminate, dar si private in acelasi timp. Materialele naturale precum caramizile reciclate, betonul si lemnul, confera cracter constructiei si un aer relaxat. Arhitectura onesta este opusa luxului si stralucirii intalnite atat de des in revistele de specialitate. Scopul proprietarului, arhitect si autor al proiectului in acelasi timp, a fost de a construi o casa privata, relaxata si aerisita, eficienta energetic, practica si cu caracter. Spatiile interioare au fost completate de colectia de arta si antichitati a arhitectului.
    Incaperile casei au fost organizata pe doua niveluri. Spatiile transformabile includ un birou ce poate fi convertit in camera de oaspeti, un al doilea birou la nivelul etajului si un studio, usor transformabil in al treilea dormitor.
    Respectul si transparenta pentru materialele naturale folosite au format o paleta predominata de betonul negru, caramizile vopsite in alb si lemnul natural ce asteapta sa imbatraneasca impreuna cu casa. Acest aspect creeaza impresia unei aparente renovari a unei constructii existente, cand de fapt este vorba despre o casa construita de la zero.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Archdaily


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat