Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Proiecte case prefabricate. Casa W

Proiecte case prefabricate. Casa W

    Avand primul nivel pe jumatate ingropat in teren, casa W profita de temperatura constanta a pamantului pentru controlarea climatului interior. Sticla inconjoara partea superioara a parterului, iar un luminator pozitionat central aduce lumina naturala la etajele superioare. Arhitectii Schonberg Architects au proiectat casa din panouri prefabricate pentru a reduce costurile si timpul de executie.
    Interiorul casei este fluid. Fiecare incapere “curge” in urmatoarea in timp ce panouri transparente, interioare, leaga circulatiile si unele camere intre ele. Dormitoarele, baile si camerele copiilor au fost organizate la etajul superior in timp ce parterul gazduieste zonele de zi: livingul, bucataria, locul de luat masa si spatiile de depozitare. Avand ferestrele la nivelul terenului, parterul este conectat in mod direct la mediul exterior.
    Panouri prefabricate din lemn, reciclate, gata finisate, au fost utilizate pentru ridicarea peretilor si la pardoselile etajului superior. Astfel, constructia integrala a casei a durat doar 4 luni. Energia geotermala este folosita pentru racirea si incalzirea spatiilor interioare. Proiectul casei prefabricate W, din Hamburg, a fost desemnat castigatorul premiului German Timber Awards in anul 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat