Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Sediul Facebook

Sediul Facebook

 

SHARE    Facebook Twitter More...

    

    Studio O+A a transformat un vechi laborator in noul sediu Facebook. Noul complex restaurant a devenit acum un laborator pentru masurarea laturilor intangibile ale creativitatii si interactiunii sociale.
    Amenajarea originala a spatiilor defineste “orasul” angajatilor Facebook, cu treceri de pietoni, cafenele si locuri de intalnire ce reprezinta pietele publice ale “orasului”.
    Noul sediu a unit 700 de angajati imprastiati in zece locatii diferite, din si de langa Palo Alto. Compania a dorit sa pastreze identitatea fiecarei divizii in amenajarea noului sediu, luand astfel nastere “cartierele” din interiorul “orasului” Facebook.
    In realizarea proiectului s-a tinut cont foarte mult de parerea utilizatorilor spatiului, a angajatilor, in concordanta cu structura de organizare a companiei Facebook pentru care opinia fiecarui angajat conteaza la fel de mult. Un grup de reprezentati ai angajatilor din fiecare department au lucrat cu arhitectii de la O+A pe toata durata realizarii proiectului, incepand cu faza de organizare spatiala.
    Scopul designului interior a fost de a pastra aspectul dur al cladirii in contrast cu noile elemente dinamice. Multe spatii au fost lasate neterminate, unde angajatii au fost incurajati sa scrie pe pereti, sa adauge creatii personale si sa mute piesele de mobilier, permitand spatiului sa evolueze in continuare.

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

amenajari interioare Facebook
amenajari interioare Facebook 01
amenajari interioare Facebook 02
Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat