Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Definitii

    In continuare termenii:”roarhitect.ro”, “site-ul”, “prestator” reprezinta firma S.C. ADDO INTERLANCE S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J29/2815/2008,cod unic de inregistrare 24600576 , si toate serviciile oferite de aceasta prin intermediul site-ului www.roarhitect.ro.
    Termenii: “utilizator”, “client”, “dumneavoastra”, “dvs.” reprezinta toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul roarhitect.ro, indiferent de motiv.
 

Descrierea serviciilor

    Site-ul va ofera acces la o bogata colectie de informatii, instrumente online, mijloace de comunicare si stiri din domeniul arhitecturii sau din domenii apropiate acesteia.
    Dumneavoastra,in calitate de utilizator, folositi serviciile site-ului roarhitect.ro pe propria dvs. raspundere.
Prestatorul se absolva de orice raspundere, exprimata direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat, la orice garantie privind informatiile,datele, procesarea datelor, acuratetea informatiilor. Prestatorul nu acorda nicio garantie ca serviciile oferite vor fi conforme cu dorintele dvs., neintrerupte, la timp si fara erori, sau ca erorile vor fi corectate la timp.
    Prestatorul nu poate fi raspunzator pentru orice daune directe, indirecte, speciale sau tangentiale, rezultand din folosirea sau incapacitatea de folosire a serviciilor si continutul aflat pe site-ul www.roarhitect.ro, inclusiv dar nelimitandu-se la daune pentru pierderi din folosinta, pierderi de date sau alte intangibile, chiar daca a fost instiintat de posibilitatea unor asemenea daune.
 

Obligatii la inregistrare

    Sunteti obligat(a) sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut in formularul de inregistrare al site-ului si sa actualizati aceste date, atunci cand situatia o cere. Aveti totodata dreptul de a solicita stergerea datelor personale. Refuzul dvs. de a introduce aceste date duce automat la restrictionarea accesului pe acest site. Daca veti furniza date care nu sunt conforme cu realitatea, incomplete sau inexacte, prestatorul are dreptul sa modifice,sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile viitoare de folosire a site-ului.

Drepturi de autor

    Continutul site-ului roarhitect.ro: texte, grafica, fotografii, software-ul, scripturile precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.Toate acestea sunt in proprietatea prestatorului. Folosirea acestor elemente fara acordul scris al prestatorului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor si a altor legi, si se pedepseste conform legilor in vigoare.

Obligatiile utilizatorului

    Utilizatorul este responsabil de propriile actiuni cat si de consecintele pe care acestea le pot avea.
    Utilizatorul este obligat sa furnizeze date reale,complete si exacte. Prestatorul nu este responsabil din punct de vedere juridic pentru informatiile transmise de utilizator.
    Utilizatorul se obliga sa nu:
     1.copieze texte sau elemente de grafica de pe site pentru folosirea in scopuri comerciale
     2.publice materiale cu drept de autor daca nu are permisiunea autorului de a face acest lucru
     3.publice informatii confidentiale asupra carora nu are drepturi legale de transmitere
     4.publice afirmatii amenintatoare, obscene, rauvoitoare la adresa altor utilizatori ai site-ului roarhitect.ro
     5.publice materiale ce pot duce la distrugerea sau alterarea site-ului, a continutului sau a securitatii acestuia
     6.publice sau sa transmita orice tip de publicitate sau de materiale promotionale
     7.publice sau sa transmita in alt mod date personale ( prin intermediul mesageriei site-ului, prin introducerea acestora in alte rubrici ce pot fi vizualizate      de catre alti utilizatori etc.)
     8.publice materiale explicit sexuale

    Prestatorul nu garanteaza veridicitatea materialelor si a informatiilor transmise de utilizatori si nu are obligatia de a le verifica in prealabil. La solicitarea unui utilizator, prestatorul poate verifica aceste date si isi poate rezerva dreptul de a le modifica sau sterge. De asemenea, prestatorul isi rezerva dreptul de a interzice acestor utilizatori accesul pe site, in continuare.
    Prin introducerea materialelor pe site ii garantati prestatorului dreptul continuu,irevocabil si licenta de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui sau de a comunica in public continutul, la scara internationala sau de a-l incorpora in alte lucrari de orice forma, in mass-media sau in tehnologia cunoscuta sau care urmeaza sa se dezvolte in viitor.
 

Contul,parola si securitatea datelor

    Utilizatorul este raspunzator de pastrarea confidentialitatii asupra datelor si a parolei dumneavoastra. Utilizatorul este raspunzator de orice sesiune de logare, indiferent daca aceasta se face cu sau fara voia sa. Sunteti de acord sa anuntati site-ul roarhitect.ro in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei dvs. si sunteti responsabil de apasarea butonului de iesire de fiecare data cand doriti sa parasiti site-ul.
    Prestatorul nu va fi raspunzator pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.
    Prestatorul daca considera de cuviinta, va bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de catre utilizatori, sau sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv.Prestatorul poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara o notificare prealabila.
    Orice incetare a accesului dvs. la serviciile site-ului roarhitect.ro poate fi facuta fara o avertizare in prealabil, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca prestatorul poate dezactiva sau sterge imediat contul dvs. din cadrul site-ului roarhitect.ro si toate informatiile in legatura cu acesta si/sau sa interzica orice acces ulterior la serviciile site-ului roarhitect.ro.Prestatorul nu va fi raspunzator fata de dvs. sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie de roarhitect.ro.
 

Obligatiile prestatorului

    Prestatorul are obligatia de a asigura buna functionare a site-ului si de a verifica continutul acestuia in mod constant.

Acceptarea contractului de utilizare

    Prezentul acord constituie unica conventie dintre dumneavoastra si prestator si conditioneaza folosirea de catre dvs. a serviciilor site-ului roarhitect.ro.
    Prin simplul fapt al accesarii acestui site sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare.Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, va rugam sa intrerupeti utilizarea acestui site.
    Prestatorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui document, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor.Puteti oricand sa accesati aceasta pagina pentru a citi cea mai recenta varianta a acestui document.
 

Mesaje comerciale nesolicitate

    www.roarhitect.ro respecta legea referitoare la trimiterea de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului. (spam). www.roarhitect.ro asigura posibilitatea abonarii la newsletter-ul sau cu noutati din site si informatii despre promotiile www.roarhitect.ro prin simpla introducere a emailului. Beneficiarul newsletter-ului are posibilitatea de a se dezabona in orice moment de la acest serviciu, atit printr-un link din fiecare email trimis, cit si pe pagina www.roarhitect.ro/newsletter/dezabonare. In cazul in care, din motive tehnice sau din alte motive, utilizatorul nu se poate dezabona/este deranjat sau invoca probleme generate de catre newsletterele trimise de catre www.roarhitect.ro poate trimite un email la: office@roarhitect.ro iar solicitarea sa va fi rezolvata in cel mai scurt timp. Pe de alta parte, prin completarea campurilor din formularele de inregistrare, utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in bazele de date si sa primeasca newslettere cu privire la stiri si informatii ale site-ului roarhitect.ro; informatii despre produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte demersuri de marketing ale www.roarhitect.ro, ale clientilor si partenerilor sai.