Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Micro casa Hus.Ett

Micro casa Hus.Ett

    Forma organica a micro casei a fost proiectata dupa “forma si mecanica corpului uman”. Lucrand cu suprafete dublu curbate, Ottesjo a creat un volum dinamic, ce ofera perspective diferite, din unghiuri diferite.
    Interiorul este caracterizat de suprafete clare, curate, si piese de mobilier incorporate. Designerul a pastrat un interior minimalist datorita convingerii ca “oamenii au nevoie de putin pentru a trai”. Intreaga incapere a fost optimizata pentru crearea senzatiei de spatiu mai generos, anuland in acelasi timp necesitatea de a atrage mai multe resurse pentru asigurarea unui spatiu confortabil.
    Micro casa Hus.Ett este o constructie economica, usor de intretinut, fiind construita din materiale naturale locale. Lemnul a fost selectat ca material principal datorita proprietatilor naturale, care includ durabilitatea, biodegradabilitatea si frumusetea texturii.
    Casa este foarte stabila in ciuda metodei de constructie utilizata, fiind ridicata din scanduri curbate de lemn, lipite intre ele. Peretii si acoperisul cuprind straturi de carton armat cu fibre de celuloza, termoizolatie din fibre de lemn si hartie reciclata. Intreaga casa este instalata pe o structura din otel, inaltata peste cota superioara a terenului accidentat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Inhabitat

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat