Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Apartament de tip duplex in Arnedo, Spania

Apartament de tip duplex in Arnedo, Spania

    Apartamentul duplex se afla intr-o cladire noua din Arnedo, Spania. Planul original al apartamentului nu satisfacea asteptarile si nevoile cuplului de tineri beneficiari. Scopul proiectului arhitectilor n232 Arquitectura a fost atins dupa multe intalniri si discutii despre stilul de viata al tinerilor.
    Solutia spatiala este neconventionala datorita dispunerii functiunilor: accesul si zona de zi au fost pozitionate la etajul duplexului, in timp ce zona de noapte a fost pastrata la nivelul inferior. Spatiul livingului a fost adaptat dupa un concept open space, fiind continuat de terasa generoasa a apartamentului. O serie de elemente ofera personalitate si organizeaza spatiul prin intermediul functiunilor proprii. Scara separa bucataria de living si de locul de luat masa, iar placajul din lemn negru are intrebuintari diferite in functie de spatiu: rafturile bibliotectii, garderoba, usi mascate sau tbla de scris.
    Nivelul inferior este mai protejat. Un volum din lemn confera intimitate, gazduieste accesele in dormitoare si leaga cele doua nivele ale duplexului printr-un spatiu comun. Volumul devine astfel nucleul casei, o zona de tranzitie de la public la privat.
    Dormitorul matrimonial functioneaza asemenea unui apartament cu o camera, cu propriul hol de acces, o zona de relaxare, dressing, balcon si baie proprie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Archdaily

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat