Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Birourile companiei King, autoarea jocului Candy Crush Saga

Birourile companiei King, autoarea jocului Candy Crush Saga

    Compania King, autoarea jocului Candy Crush Saga, si-a amenajat birourile din Stockholm intr-un stil aparte, cartoonish. Dorinta agentiei a fost de a crea un mediu creativ, care sa transmita sufletul companiei, un loc in care buna dispozitie si magia formeaza o imparatie - Kingdom.
    Studioul Adolfsson & Partners a creat un spatiu colorat si plin de energie, ingloband multe solutii inteligente dar si pline de umor. Birourile sunt organizate in zone cu tematici diferite, ce incorporeaza personaje si peisaje din jocurile companiei King.
    Vizitatorii sunt intampinati de o receptie alba in forma de ou, iar apoi directionati catre spatiile de intalnire viu colorate. Cea mai ampla incapere, denumita Parcul pavilion, poate gazdui toti angajatii companiei in acelasi timp. In centrul spatiului au fost pozitionate masute de picnic, iar separeurile imprumuta structura cabinelor de carusel. Spatiile birourilor sunt impartite in zone flexibile numite: Magic Forest, Green Hills, Treasure Island, Countryside si Deep Sea, fiecare cu propriile spatii de intalniri, de lucru si de relaxare.
    Strategia de lucru scrum-based folosita de King a necesitat solutii flexibile de grupare a spatiilor de lucru, prin care echipele de angajati sa isi poata modifica usor componenta si marimea. Birourile sunt separate prin panouri mobile de forma unor copaci, valuri si alte motive imprumutate din jocuri. Compartimentarile perforate, mobilierul manufacturiat si accesoriile spatiilor sunt viu colorate, in ton cu temele alese.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Dezeen

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat