Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Designul interior al casei - birou reflecta tendinta in crestere a job-urilor de acasa

Designul interior al casei - birou reflecta tendinta in crestere a job-urilor de acasa

    Apartamentul amenajat de studioul Bean Buro se afla intr-o cladire rezidentiala din Hong Kong, in apropierea santierului naval Ap Lei Chau. Designul interior raspunde tendintei in crestere a culturii “working-from-home”, casa – birou, gasind un echilibru calm si dinamic intre spatiul de lucru si cel de locuit.
    Conceptul a inlaturat doi pereti de compartimentare, transformand apartamentul cu trei dormitoare in spatiul de locuit cu un birou deschis in zona de zi si un dormitor. Spatiul deschis, fara peretii de compartimentare, a marit vederile panoramice asupra portului, aducand experienta mediului exterior in interior.
    Paleta materialelor este calma si plina de prospetime. Nuanta placuta de albastru aleasa pentru delimitarea zonei de zi reflecta culoarea oceanului, in timp ce finisajele din lemn aduc caldura in spatiul de lucru si de locuit. Peretele albastru unifica zonele diferite ale apartamentului. Acesta porneste din living, delimiteaza circulatia principala din interiorul apartamentului cu diferite rafturi, nise si spatii pentru expunerea obiectelor de colectie, leaga livingul de birou si continua pana in dormitor. Finisajul din lemn are un traseu la fel de interesant, pornind de la spatiul de depozitare adiacent accesului, continuand prin pardoseala pana la geamurile panoramice, separand in final spatiul biroului de living.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Archdaily

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat