Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Magazinul brandului de cafea Illy

Magazinul brandului de cafea Illy

    Caterina Tiazzoldi a realizat designul interior al magazinului temporar Illy din Milano. Conceptul spatiului reconfigurabil este caracterizat de flexibilitatea elementului folosit, cubul cu dimensiunile de 45 x 45 cm. Peste 200 de astfel de cuburi expun produsele brandului de cafea Illy.
    Proprietatile fizice ale cubului au fost manipulate pentru a crea module diferite prin adancime, opacitate si textura. Dimensiunile finale ale cuburilor au fost impuse de marimea si volumul produselor expuse. Micile variatii ale modulelor au permis crearea meselor pentru gustat, a receptiei, spatiilor de depozitare, sistemelor de iluminat, spatiilor de comunicare si a cointainerelor pentru reciclare cu acelasi design, folosind aceleasi elemente cubice. Fiind un magazin temporar, solutia designului interior permite mutarea cuburilor in orice locatie si amenajarea spatiului respectiv in aceeasi maniera.
    Sistemul dezvoltat atat pe suprafetele peretilor cat si pe tava face ca dimensiunile diferite ale spatiului sa se contopeasca, transformandu-l intr-un joc in care atentia vizitatorului zboara de la un obiect la altul, descoperind un interior unic si captivant.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat