Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Penthouse in Kiev, Ucraina

Penthouse in Kiev, Ucraina

    Proiectul realizat de arhitectii 2b Group consta in amenajarea unui penthouse organizat pe trei nivele, cu o suprafata totala de 380 metri patrati, din Kiev, Ucraina. Ultimul nivel al apartamentului gazduieste o terasa deschisa, orientata spre raul Dnieper. Arhitectii au dorit sa demonstreze, atat lor cat si clientului, ca betonul poate fi primitor, lemnul poate fi neted, iar metalul fin.
    Multitudinea de stiluri ofera o colectie de texturi, culori si forme. Materiale precum lemnul, betonul, sticla, metalul si caramizile aparente, isi gasesc locul in spatiile de zi si creaza linii si detalii surprinzatoare.

    Un perete verde, acoperit cu o planta cataratoare, coboara de le ultimul nivel spre al doilea living si biroul beneficiarului. Mai departe, spatiul te conduce spre dormitorul matrimonial, a carui baie este ascunsa intr-o cutie mare din lemn, stilizata. Singurele culori pe fundalul neutru sunt galbenul si verdele finisajului din cupru oxidat, ce ascunde rafturile si dulapurile dormitorului. Camera copiilor, ascunse in spatele unei usi camuflate in peretele din sipci de pin, este vesela si indreazneata, datorita picturilor de pe pereti si a graffiti-ului de pe suprafetele din beton.
     Terasa acoperisului cuprinde un bar monolit, un semineu, banci din lemn manufacturiate si un pavilion din sticla folosit in timpul zilelor friguroase.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat