Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Plant Cafe Organic, San Francisco

Plant Cafe Organic, San Francisco

    Designul interior contemporan al cafenelei Plant Cafe Organic din San Francisco a fost proiectat de catre Cass Calder Smith’s CCS Architecture.
    Interiorul placut si atragator este realizat printr-o serie de materiale naturale si prin ambientul creat de luminile artificiale. O multime de corpuri de iluminat, asezate in zona barului si perimetral, de intensitate scazuta, asigura o atmosfera intima si familiara. Lemnul ramane materialul preferat si in aceasta amenajare. Folosit ca finisaj al podelelor si tavanului, in designul barului si in constructia mobilierului, lemnul natural nuanteaza spatiul, oferindu-i un aer confortabil necesar pentru a crea conditiile optime pentru o cina placuta. Tavanul suspendat din lemn, fonoabsorbant, din zona barului, sustine multitudinea de becuri suspendate din tavan. Designul rafturilor te invita sa alegi meniul potrivit de bauturi, prin modul de expunere al acestora.
    Deschiderile ferestrelor, in special cele asezate deasupra rafturilor din spatele barului, nu te lasa sa pierzi frumusetea cerului instelat.
 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat