Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Restaurantul The Jane, amenajat in capela unui fost spital militar

Restaurantul The Jane, amenajat in capela unui fost spital militar

    Arhitectii Piet Bon, impreuna cu bucatarul sef Sergio Herman si Nick Bril, si-au pus in practica viziunea asupra restaurantului din Antwerp, amenajat in capela unui fost spital militar. Piet Bon Studio este responsabil de transformarea unica a capelei intr-un restaurant contemporan cu o alura internationala.
    Bazandu-se pe convingerea in autenticitate, functionalitate si materialele cu imbatranire frumoasa, arhitectii au ales sa restaureze doar partile necesare ale capelei, pastrand restul elementelor intacte. Tavanul original, printre alte elemente, exprima mediul pur, respectuos, gazda autentica a experientei restaurantului. Altarul original a facut loc bucatariei, imbracata in sticla asemenea unui altar modern, permitand clientilor sa asiste la pregatirile meselor.
    Pasiunea comuna de a lucra cu materiale pure, bogate, este exprimata in finisajele calitative: piatra naturala, piele si lemn de stejar. In colaborare cu partenerii firmei de arhitectura, a fost conturata viziunea bucatarilor sefi sau caracterul experientei oferite de restaurant: “ where fine dining meets rock ’n roll”.
    Piesa de rezistenta a restaurantului “The Jane” este candelabrul cu o greutate de 800 kg, cu deschiderea de 12 pe 9 metri si peste 150 de lumini, proiectat si produs de firma PSLAB, din Beirut. Candelabrul creeaza ambianta intima din interiorul capelei, facand parte din proiectul de iluminat menit sa accentueze elementele unice ale caldirii si ale interiorului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mai multe informatii pe Piet Boon

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat