Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Scarile interioare, un proiect ce va trimite la specialisti precum DIP Panels

Scarile interioare, un proiect ce va trimite la specialisti precum DIP Panels

    Scarile interioare sunt o necesitate ce tine de calea de acces intre etaje. Fac parte din planul casei, cu un rol practic, dar ulterior contribuie si la designul de interior. Mai important de atat este faptul ca vor fi utilizate intens, astfel ca siguranta si stabilitatea scarilor trebuie sa fie motive suficient de puternice pentru a va trimite la specialisti.
    Atunci cand investesc in scari interioare, solicitantii isi doresc solutii optime, pe gustul lor, dar si care sa treaca testul timpului. Investitia trebuie sa fie trainica, estetica si perfect pliata pe stilul casei. DIP Panels a propus asadar o abordare care sa multumeasca. Datorita unui software si a unei tehnologii de ultima generatie in productia de scari, proiectele sunt mai simplu de realizat, dar si mai precise.

    Precizie de la inceput
    Avantajul de a colabora cu specialisti in materie de proiectarea scarilor interioare excede asteptarile publicului. Sa nu uitam ca acesta se axeaza in mod deosebit pe reperele de design si cauta in acest sens solutii unice. Propunerea celor de la DIP Panels este si de aceasta data orientarea spre trendintele moderne - formatul 3D, ce permite o vizualizare detaliata a modului in care se va incadra scara in spatiul disponibil.
    Modul unic de vizualizare 3D este model de referinta pentru a proiecta scara de interior. Permite o vizualizare de impact, detaliata, ce simuleaza fidel amplasarea scarii. Se pot realiza schimbari, se pot modifica detalii, pentru o incadrare perfecta.
    Acest mod mai avansat de explorare a scarilor aduce avantajul impactului vizual. Pare destul de greu de inteles cat de aglomerat va fi spatiul dupa ce este proiectata si montata scara. Pot aparea elemente surpriza sau se pot schimba opiniile despre designul ales.

    Cat de mult conteaza spatiul disponibil?
    Desigur ca si la acest capitol se remarca motivele pentru care specialistii in materie de proiectare de scari interioare, de la DIP Panels, pot ajuta. Este vorba de a adapta totul conform cu preferintele avute, bugetul disponibil si mai ales pentru nevoia de solutii personalizate corelate cu spatiul disponibil.


    Solutiile practice
    Chiar daca primul gand este ca scara trebuie sa iasa in evidenta si sa se impuna, spatiul conditioneaza si devine asadar un element ce conditioneaza. Spre exemplu, se pot realiza scari cu o singura rampa, cele in forma de U, scari circulare, cele de tip spirala.
    Important de avut in vedere este si cum este tratat lemnul, ca materie prima, pentru a face fata cu brio testului timpului. Cu siguranta scara interioara are parte de trafic, fapt pentru care lemnul trebuie sa fie suficient de rezistent. Grosimea potrivita, finisajul cu o granulatie ideala sunt detalii care fac diferenta.
    Atunci cand scarile din lemn sunt realizate din esente ce au proprietati mecanice ridicate, cand prelucrarea se bazeaza pe tehnologie avansata, rezultatul este o structura rigida, robusta si rezistenta desigur.
    Specialistii in proiectare recomanda alegerea unui producator de renume, nu achizitii din magazinele de bricolaj, pentru ca scarile interioare sa fie o alegere personalizata si deci potrivita spatiului. Pentru optiuni de scari premium, din lemn, cu calitati de design deosebite, DIP Panels este recunoscut in domeniu ca brand de referinta.
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat