Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Un magazin neobisnuit. Venafro, Italia

Un magazin neobisnuit. Venafro, Italia

    Arhitectul Luigi Valente a realizat designul interior al acestui magazin neobisnuit din Venafro, Italia, pentru clientul Salvatore Gagliane. Proiectul magazinului a primit numele “Home”, inspirat din melodia celebrei trupe Depeche Mode.
    Arhitectul a dorit sa realizeze un spatiu fantezist care sa proiecteze perspectiva clientului spre o lume ireala. Designul interior se invarte in jurul contrastului dintre rafturile negre, folosite pentru a pune in evidenta fiecare produs expus, si structura din otel. Aceasta structura cuprinde corpurile de iluminat ale magazinului. Ea coboara in acelasi timp pe suprafetele verticale ale peretilor si formeaza umerasele pentru haine.
    Suprafetele negre subliniaza sistemul de iluminat si creaza un echilibru in ambianta interiorului impreuna cu pardoseala si peretele din extremitatea stanga, finisati cu rasini epoxidice. Astfel, fiecare element al compozitiei este folosit pentru directionarea atentiei asupra produselor magazinului. Rezultatul acestei amenajari interioare este un spatiu cu un design unic, un magazin cu totul neobisnuit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Mocanu (Jun, Wed 06, 2012 / 09:18)
0744964667- acesta este nr. meu de telefon.Va rog sa ma contactati ,detin un spatiu de 97mp ,spatiu e situat in incinta Mollului ce urmeaza a fi deschis.Sunt din Galati di detaliile le discutam la telefon.
Multumesc.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat