Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Banca Sugamo Shinkin, Tokyo

Banca Sugamo Shinkin, Tokyo

    Banca Sugamo Shinkin a inaugurat o noua filiala din Tokyo, Japonia, proiectata de Emmanuelle Moureaux Architecture. Designul interior al cladirii a fost realizat de aceeasi arhitecti.
    Fatada cladirii cuprinde o varietate de 14 culori ce evidentiaza retragerile golurilor ferestrelor, aranjate dupa un tipar ritmat. Fatada devine un semnal arhitectural, un punct de reper, datasandu-se de arhitectura vecinatatilor prin unicitatea ei.
    La primul nivel au fost plasate bancomatele, caseriile si un spatiu deschis, organizate in jurul a trei curti interioare. Al doilea nivel gazduieste sectia de imprumuturi, camerele de receptie, birouri si inca patru curti interioare, in timp ce al treilea nivel este rezervat spatiilor utilitare si angajatilor. Datorita celor sapte curti, spatiile interioare sunt in permanenta luminate si intr-o continua legatura intre ele.
    Un element repetitiv, folosit de arhitecti in amenajarea interioara, este copacul alb cu frunze in 24 de culori diferite ce respecta imaginea optimista de ansamblu a cladirii prin varietatea de culori pe un fundal alb, sincer. Suprapunerea copacilor cu imaginea vegetatiei naturale a curtilor interioare, creaza senzatia unei “ paduri magice”, in cuvintele arhitectilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat