Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Decor de poveste - Expo Print & Foto

Decor de poveste - Expo Print & Foto

    Grupul Verla Axelen, cel mai mare furnizor de materiale de print si tapet din Transilvania, si-a asumat provocarea de a construi decorul ideal – un decor de poveste, adaptat specificului anului 2012, in cadrul unei expozitii de PRINT si FOTO, care va avea loc la Iulius Mall – Cluj-Napoca, in perioada 14-17 iunie.
    “Vrem sa organizam o expozitie de PRINT & FOTO care sa ilustreze optiunile de print ale momentului si impactul fotografiei in crearea ambiantei de decor. Materialele pe care le vom folosi pentru tiparirea lucrarilor sunt diferite fata de hartia foto clasica, au compozitie textila sau PVC, texturi neasteptate, volum sau chiar transparenta. Emotia fotografiei va fi amplificata de aceste materiale care adauga valoare artistica” sustine Viorel Verzea, director executiv al grupului Verla-Axelen.
    Pentru realizarea expozitiei, fotografii Cristian Sutu, Radu Badoiu si Adrian Petrisor vor cauta cele mai frumoase privelisti, cea mai buna lumina, cele mai frumoase culori din Rezervatia Naturala Sic, iar Verla va pune la dispozitie materialele de print potrivite pentru obtinerea efectului de décor dorit de designeri si artisti.
    Cand am inceput planificarea acestui eveniment ne-am dat seama ca trebuie sa facem mai mult decat o expozitie deosebita, trebuie sa punem suflet, sa facem fapte bune. Printr-un concurs de imprejurari, am cunoscut-o in acel moment pe Milena Pruna, presedinta Asociatiei Autism Transilvania, o asociatie extraordinara care se lupta pentru vindecarea si integrarea in societate a copiilor cu autism. Discutia cu Milena a fost puternic motivationala si astfel a aparut determinarea de a sprijini aceasta fundatie.
    In cadrul expozitiei vor fi prezentate 20 de tablouri deosebite, care vor putea fi achizitionate de vizitatori, iaro parte din sumele obtinute vor fi directionate catre aceasta fundatie. Pe langa aceste tablouri, vom oferi o colectie limitata de vederi pe care voluntarii Asociatiei le vor oferi vizitatorilor care doresc sa faca o sponsorizare.
    Evenimentul se adreseaza tuturor pasionatilor de design creativ, print si fotografie la nivel amator si profesionist, designerilor, arhitectilor, specialistilor in industria productiei publicitare, jurnalistilor, bloggerilor.
    In cazul in care va asteptati sa vedeti o expozitie cu tablouri, passepartout, rame clasice, va inselati. Ceea ce va pregatim este o poveste de décor in care fotografiile se transforma in umbrele, obiecte de mobilier, imbraca pereti si parchet, iar piateta Stradivarius din Iulius Mall va fi o incursiune in imaginatia designerilor si specialistilor in print.

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: FATADA IDEAL CONSTRUCT (May, Thu 01, 2014 / 22:55)
FATADA IDEAL CONSTRUCT SRL
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat