Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Ferma transformata in resedinta familiala

Ferma transformata in resedinta familiala

    Arhitectii Search and CMA au reusit sa pastreze calitatile istorice si spatiale ale unei ferme vechi, impreuna cu amenajarile exterioare ale acesteia, in cadrul proiectului de conversie, de transformare a fermei in resedinta familiala.
    Hambarul fermei din Zutphen, Olanda, lipit de cladirea principala, a fost demolat si inlocuit cu noua constructie. Noua extindere este atasata perfect golului lasat de indepartarea hambarului, pastrand forma in T a constructiei originale. Casa fermei si amenajarile exterioare se detaseaza de noua extindere prin separarea functiunilor. Spatiile de locuit au fost pastrate in cladirea existenta, adiacente bucatariei open space din interiorul extensiei, cu o suprafata foarte generoasa, si spatiului de acces, intrarea pozitionata intre cele doua volume. O camera de studiu, spatiile pentru oaspeti si magazia gradinii se afla in continuarea volumului extinderii, separate de spatiile familiei printr-o sera unde urmeaza a fi construita piscina casei.
    Extinderea casei a fost construita cu ajutorul panourilor prefabricate din lemn, care au definit si finisajele interioare ale peretilor si au influentat calitatea spatiilor interioare. Acoperisul si fatadele extensiei au fost finisate cu o suprafata continua de sipci verticale din lemn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat