Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Great Talks about Photo Realism: Cartea care uneste comunitatile Archviz de pretutindeni

Great Talks about Photo Realism: Cartea care uneste comunitatile Archviz de pretutindeni

    Această carte este primul proiect de asemenea anvergură care unește artiști internaționali de renume din comunitatea 3D. Până acum, cartea a fost primită cu mare căldură, cu multe recenzii pozitive care i-au adus chiar și titlul de “cartea archviz a anului” (#archvizbookoftheyear).

    Great Talks about Photo Realism de Bogdan Sasu promite să dezvăluie poveștile unora dintre cei mai buni artiști din industrie. Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt secretele realizării de imagini fotorealiste, acum ai șansa să descoperi ce se petrece în mințile artiștilor de succes în acest domeniu în prezent.
    Bogdan Sasu este un artist, generalist 3D și autor din București, România cu experiență vastă (de peste două decenii) în domeniul artei. În 2006, a început să cerceteze posibilitatea de a replica realitatea cu un computer; astfel, a găsit provocările pe care le căuta în sfera 3D.
    Încercând să își extindă cunoștiințele în domeniu și să își perfecționeze aptitudinile, firește că voia să învețe de la cei mai buni artiști din industrie. Unul dintre scopurile sale principale era să găsească secretul din spatele imaginilor fotorealiste.
    Aceasta a fost scânteia ce a declanșat conversațiile care au urmat cu artiști din întreaga lume. Și acest moment a marcat și începutul unei călătorii prielnice și captivante în tărâmul cărților.
    În esența sa, Great Talks about Photo Realism nu este doar o carte, ci o comunitate de artiști pasionați care transformă realitatea prin măiestria lor, care împreună își realizează potențialul și care tind către culmile cele mai înalte ale creativității și succesului.
    Proiectul este de asemenea o experiență vizuală dinamică ce expune unele dintre cele mai celebre lucrări artistice în 3D, dar și o invitație în mințile creative ale acestor artiști.
    Creatorul proiectului, Bogdan Sasu, mărturisește că se simte copleșit de receptivitatea comunităților archviz din întreaga lume și le mulțumește tuturor pentru sprijinul lor:
    De la Taipei la Sydney, din SUA în Europa, această carte devine treptat, dar sigur, un punct de referință pentru artiști începători dar și experimentați. Este incredibil să iau parte la acest lucru; simt că mici bucăți din inima mea sunt trimise în lume, este o experiență minunată. Mulțumesc tuturor celor care au crezut în acest proiect și mulțumesc pentru căldura cu care a fost primit! Bogdan Sasu

Pentru mai multe detalii, puteți vizita site-ul cărții aici.
Mai multe resurse:
Ne puteți găsi și pe Facebook și Instagram!

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat