Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Maine se aprind nocturnele la Cluj Arena pentru Expo Conferinta ARThitecture!

Maine se aprind nocturnele la Cluj Arena pentru Expo Conferinta ARThitecture!

    Maine, 15 noiembrie, arhitecti din intreaga tara se reunesc la Cluj Arena sa-isi impartaseasca experientele din cariera si sa le anticipeze pe cele care vor urma. ARThitecture este punctul de intalnire pentru dezbateri cu privire la calitatea mediului construit intr-un mediu extensiv. Prin tematica ne propunem sa aflam care sunt cele mai inalte standarde la care poate ajunge posibilul si tangibilul in Romania, cat si in strainatate.
    Programul conferintei va cuprinde prezentarile celor noua speakeri, vizite in zona expozitionala si un tur al Stadionului Cluj Arena prezentat de arh. Serban Tiganas. Cluj Arena este o lucrare reprezentativa pentru cea mai buna arhitectura din lumea intreaga, fapt declarat si de catre Mark Kushner, presedinte Architizer. Astfel, participantii vor avea ocazia sa  patrunda in celelalte spatii, inaccesibile publicului larg si sa afle mai multe informatii direct de la autorul lucrarii, Serban Tiganas.
    Toshihiro Kutoba este keynote speaker-ul acestei editii. El ne va prezenta trei dintre cele mai impresionante proiecte ale sale: Urban Composition – Switzerland, Kaohsing Pop Music Center – Taiwan si Cruise Service Center – Taiwan.
     Informatii despre toti speakerii acestei editii: Serban Tiganas, Manuela Casado, Claudiu Toma, Alexandra Stoica, Gabriel Rosca, Vlad Sebastian Rusu, Adrian Soare si Radu Prata gasiti aici: http://arthitecture.ro/the-conference/speakers/

Ne vedem maine, 15 noiembrie, incepand cu orele 13 la Cluj Arena. Accesul se face la intrarea oficiala, dinspre linia de tramvai.
Eveniment sustinut de OAR, ChicVille, Euro GSM, StarbuckssiCrazy Café – Bistro & Showroom
Partener Principal:
Reynaers Aluminuium.

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat