Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Muzeul Holocaustului Yad Vashem. Ierusalim

Muzeul Holocaustului Yad Vashem. Ierusalim

    Reconstructia Muzeului Holocaustului Yad Vashem din Ierusalim include un nou centru pentru vizitatori, un muzeu de istorie ce il inlocuieste pe cel construit in anul 1953, o sinagoga, o sala comemorativa - Hall of Names, galerii pentru arta legata de holocaust, pavilioane expozitionale si centre vizuale. In plus, parcari subterane si facilitati pentru mijloacele de transport in comun care asigura fluxul vizitatorilor au fost localizate adiacent intrarii in noul complex. Proiectul concretizat in 2005 apartine arhitectilor Safdie Architects.
    Prin reconstructia muzeului s-a realizat marirea spatiului ce gazduieste expozitii permanente, acesta fiind de patru ori mai mare decat cel initial. Centrul pentru vizitatori (Mevoah) este un pavilion din beton, cu arcade si luminatoare ce creaza un joc de umbre in permanenta miscare. Nivelul inferior gazduieste restaurantul si alte servicii publice. Muzeul istoric consta intr-o structura prismatica, aproape in totalitate subterana, ce strapunge dealul Yad Vashem pe directia nord-sud. O retea de galerii subterane, luminate in mod natural de la nivelul terenului, este aliniata pe ambele laturi ale prismei.
Sala comemorativa, pozitionata la capatul muzeului de istorie, este o structura conica ce se inalta 9 metri in aer si gazduieste inregistrarile personale ale tuturor victimelor holocaustului.
    Situl de 20 de hectare mai include Memorialul copiilor holocaustului si Memorialul transportului, proiectate de Moshe Safdie si construite in anul 1987, respectiv 1995.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 
Nume: Ericklox (Jun, Tue 13, 2017 / 21:54)
wh0cd938701 [url=http://lasix2.top/]lasix[/url] [url=http://lisinopril6.top/]homepage[/url] [url=http://buyzoloft1.top/]price of zoloft[/url]
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat