Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Numaratoarea inversa a inceput: In mai putin de 10 zile ne vedem la ExpoConferinta ARThitecture!

Numaratoarea inversa a inceput: In mai putin de 10 zile ne vedem la ExpoConferinta ARThitecture!

    Au ramas mai putin de 10 zile pana la intalnirea arhitecţilor din cadrul celei de-a doua editii ARThitecture Conference & Expo. Pe 3 Octombrie ne reunim in cadrul cadrul centrului business The Office din Cluj Napoca şi dezbatem teme precum: Digital Design Approach, Strategii Sustenabile, Reflectii Urbane, Perspective asupra unui oras verde, dar si prezentari de proiecte premiate si apreciate la nivel national si international.

    Lista speakerilor la ARThitecture:
    Carlos Luna | Zaha Hadid Architects
    Bryan Avery | Avery Team Architects
    Serban Tiganas | Dico si Tiganas
    Vlad Gaivoronschi | Andreescu si Gaivoronschi
    Alexandra Stoica | DAS Engineering Group
    Constantin Goagea | Zeppelin Association
    Eugen Panescu | Planwerk
    Marina Neagu | World Bank
    Daniela Maier | Vicepresedinte al Ordinului Arhitectilor Transilvania, organizator Scena Urbana
    Daniel Popa | Reynaers Aluminium
    Attila Anderlik | Alukonigstahl

     ARThitecture ofera participantilor oportunitatea de a cunoaste indeaproape abordarile si tehnicile de proiectare ale unora dintre cele mai cautate case de arhitectura din Romania si din strainatate, proiecte actuale ale speakerilor, dar si oportunitatea de a intalni parteneri de încredere, furnizori de produse şi servicii de cea mai înaltă calitate:

    Noua usa glisanta ce ofera o priveliste infinita!
    Tendinta actuala din arhitectura de a aduce "cat mai multă lumină prin suprafețe mai mari de sticlă" a stat la baza realizarii noului sistem de usa glisanta Hi-Finity. Acesta a fost conceput pentru a imbina o ridicata performanta energetica cu un grad foarte mare de transparenta, ce permite patrunderea nelimitata a luminii naturale in spatiul locuit. Astfel, profilele slim, aproape invizibile de care dispune usa glisanta Hi-Finity creeaza impresia unei ferestre transparente extinsa din podea pana in tavan ce deschide locuitorilor o priveliste infinita.
Performanta energetica ridicata, gradul mare de transparenta si aspectul contemporan pozitioneaza acest sistem drept solutia ideala in cazul constructiilor cu un consum redus de energie.

    Design atractiv & Performanta
    Prin acest sistem Reynaers a raspuns cu succes cerintei actuale de a oferi un sistem cu design neted, atractiv, elegant care beneficieaza si de o rezistenta inalta. De aceea, desi partea vizibila a profilului este minima rezistenta ridicata a sistemului glisant este realizata prin lipirea aluminiului de sticla. Astfel, Hi-Finity poate sustine un panou de sticla de pana la 500 kg.
    Securitate & Confort
    Sistemul Hi-Finity asigura o protectie anti-efractie foarte ridicata prin mecanismul de blocare al usii ce este ascuns in perete, in partea de sus a usii. In combinatie cu sticla stratificata, sistemul Hi Finity a fost testat in conformitate cu RC2.

    Reynaers Aluminium este principalul furnizor european de soluţii inovatoare și durabile pentru uși și ferestre, pereţi cortină, sisteme glisante, parasolare, sere și soluţii pentru energie solară. Înfiinţată în anul 1965 și cu sediul în Duffel (Belgia), compania Reynaers Aluminium are birouri în peste 30 de ţări din întreaga lume.


Eveniment realizat în parteneriat cu OAR. Susţinut de: Floors for You, Brikston, Big Impex, Chic Ville şi Euro GSM.
Sponsori principali: Ruukki, Reynaers Aluminium, Alukönigstahl, Aluterm Group, Stonerex.
Organizator: Libero Events

Libero Events este o agentie organizatoare de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.
Contact: office@liberoevents.ro sau 0752 552 464.

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat