Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Pensiunea Seosan. Design Group OZ

Pensiunea Seosan. Design Group OZ

    Seosan, un centru artistic si cultural in timpul dinastiei Baekje din Coreea, a fost locul de intalnire si unificare a diverselor culturi. Proiectul arhitectilor Design Group OZ, construit in spatiul natural, deschis, al malului unui lac din aceasta regiune, cuprinde volumul pensiunii cu patru camere si cladirea casei cu spatiile comune si pentru intretinere.
    Spatiul principal al constructiei este terasa balconului, care se comporta asemenea unei ferestre pentru a introduce peisajul inconjurator al muntilor si al lacului in interioare. In functie de cerintele clientilor, terasa poate fi pastrata deschisa sau divizata de panouri opace.
    Atentia pentru schimbarea si trecerea timpului a influentat designul constructiei. Ferestre circulare, ce sugereaza constelatii prin designul luminilor, au fost plasate in cateva puncte ale cladirii, atat lumina interioarelor cat si lumina naturala difuza dand nastere unei ambiante unice in timpul noptii. Contrastant, conceptul “hide and seek” al proiectului este exprimat spatial in timpul zilei, constructia fiind ascunsa si iesind la iveala prin intermediul finisajului exterior al lambriurilor si obloanelor din lemn.

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat