Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

RIFF 2013: Daniel Lischer prezinta casa de vacanta Vitznau

RIFF 2013: Daniel Lischer prezinta casa de vacanta Vitznau

    Arhitectul elvetian Daniel Lischer este castigatorul Detail Prize 2012, cu proiectul "Casa de vacanta Vitznau", pe care il va prezenta in cadrul celei de-a zecea expoconferinte de arhitectura, pe 11 noiembrie.

    Daniel Lischer a infiintat biroul de arhitectura Lischer Partner Architekten Planer in anul 2000. Proiectele sale si ale partenerilor vizeaza dezvoltarea rezidentiala, cladiri publice, pavilioane, oferind un alt unghi de abordare arhitecturii elvetiene.

    Cel mai cunoscut proiect al Lischer Partners Architekten Planer este casa de vacanta din Vitznau. Casa este localizata in apropierea Lacului Lucerne, pe partea abrupta a versantului de sud al Rigi. Constructia de trei etaje are o forma simpla de cub si se incadreaza perfect in peisaj. Exteriorul a fost creat din beton, iar interiorul este integral din lemn.

    RIFF 2013 este cea de-a zecea expoconferinta de arhitectura organizata de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania. Initiate de organizatori in anul 2010, unice prin structura, program si organizare, expoconferintele de arhitectura au reunit pana in prezent peste 3000 de arhitecti si designeri din Europa, Asia si America, 400 de speakeri, 350 de companii, 220 de parteneri si sponsori, 115 parteneri media.
 

Detalii despre pachetele de participare aici.


Înscrieri și informații suplimentare la adresa de email: inscrieri@ieriff.ro


Partener media principal: Igloo


Partener de comunicare online: Spatiulconstruit.ro


Parteneri media: Archello, Arhitectmania, Arhitectmedia, Arhiforum, Arhitext, Atelierul de proiectare, Bursa Constructii, Designist, e-architect, e-build, Instalnews, Hipmag, Mansarde si Acoperisuri, Modernism, Pardoseli Magazin, Proidea, Proiect Casa, Roarhitect, V2com.

FOTO © Daniel Lischer
 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat