Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Studioul artistului Arranz Bravo

Studioul artistului Arranz Bravo

    Constructia a fost proiectata pentru a gazdui activitatea de creatie a artistului Arranz Bravo. Artistul si-a dorit un spatiu introvertit, caracterizat de experienta solitara si introspectiva. Arhitectii Barces – De Seta – Bonet au abordat designul studioului de langa Barcelona, Spania, prin proiectarea unui volum compact, cu fatade uniforme si continue. Interiorul fluid, asemenea unei caverne din beton, este rezultatul direct al structurii monolitice.
    Studioul, un spatiu fara vederi, capteaza lumina naturala prin luminatorul aflat la intersectia celor patru pante ale volumului prismatic. O scara interioara, pozitionata pe o latura a constructiei fara a perturba unitatea spatiului, conduce catre nivelul inferior cu o inaltime libera mai mica, unde este gazduit atelierul de sculptura cu deschideri largi catre peisaj si terasa studioului.

    Structura constructiei este compacta, fiind esentiala in obtinerea imaginii arhitecturale dorite. Deasupra nivelului suspendat ce separa spatiul interior de contactul direct cu mediul exterior, cei patru pereti structurali din beton armat definesc spatiul si furnizeaza finisajul galeriei.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe informatii pe Archdaily

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat