Roarhitect.ro foloseste cookies. Afla mai multe despre cookies aici
Se încarcă pagina ...

Proiecte Case. Design Interior. Amenajari Interioare. Proiectanti - Cei mai populari arhitecti

 

Cabane din lemn. Holick Sea

Cabane din lemn. Holick Sea

     Aceasta cabana din lemn a fost proiectata intr-un sit de camping in Suedia, numit Hölick Sea Resort, de catre arhitectii Mats Edlund, Henrietta Palmer si Matts Ingman.
     Situl, localizat intr-o padure de pini din coasta de Nord a orasului Hudiksvall, va cuprinde 22 de case construite din lemn si sticla, ce respecta metodele traditionale suedeze.
     Propunerea proiectului inglobeaza diferite concepte de locuire, servicii si experiente ce iau nastere din suprapunerea mediului natural cu cel construit, cu zone de trecere si lumina naturala, pentru a crea o imagine de ansamblu cat mai intima dar totodata receptiva stimulilor exteriori.
    Punand accentul pe imaginea arhitecturala calda redata de textura lemnului si inspirata de corturile campingului, apropierea de ambientul natural atrage turistii dornici de evadare din aglomeratia urbana.
    Planul reda 22 de case de 80, respectiv 90 metri patrati, ambele tipuri fiind construite in totalitate din lemn si utilizand traditionalul “faltak” – un acoperis din lemn, pentru a atinge o estetica omogena. Interioarele spatioase si luminate gazduiesc micile escapade din cotidianul sufocant.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articole asemanatoare | Arhiva

Comentarii

* Nume:
* Email:
* Mesaj:
  caractere ramase
* Cod de siguranta:

Va rugam sa introduceti in casuta de mai sus codul de siguranta
  * campuri obligatorii
 

Nu sunt mesaje.
 
Anunturi
Arhiva
Cauta dupa:
Anunturi
Cuvinte dictionar
■   Intabula
■   Acuarela
■   Absidiola
■   Monocromie
■   Montant
■   Cripta
■   Aula
■   Angoba
■   Impluviu
■   Palat